Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Såpestjernen Roscoe Born er død

Reklame

Roscoe Born, som brakte liv til mange minneverdig karakter gjennom en lang TV-karriere på dagtid som spenner seg i klassikerne som Santa Barbara og One Life to Live, er død i en alder av 69 år.

Det er med et tungt hjerte jeg deler nyheten om Roscoe Borns bortgang, delte venn og forretningspartner Deanna Lynne på Born Roscoe Songs Facebook-side. Han var en utrolig talentfull skuespiller og låtskriver. Mange som kjente han vet hvor dedikert Roscoe var til sosiale og politiske årsaker. Han vil bli savnet for alltid.

Etter å ha startet sin skuespillerkarriere med gjesteroller i serier som Joe Forrester, The Rockford Files og The Incredible Hulk, spilte Born reporter Mark Bailey i ABC Network-serien Paper Dolls.

Fra kveldstid ble han stor stjerne i en lang rekke TV-roller på dagtid, inkludert Ryan’s Hope’s Joe Novak, Santa Barbaras Robert Barr og Quinn Armitage (som han tjente et Emmy-priser på Daytime i 1990), All My Children Jim Thomasen, The Citys Nick Rivers, Passions Warden, The Young and the Restless Tom Fisher og sist men ikke minst, One Life to Life’s Mitch Laurence.

En dødsårsak er ennå ikke bekreftet. Så fort årsaken til bortgangen er ute i nyhetene så får du det først her på Halvard Henry og co. Roscoe Born ble født 24.november, 1950 i Topeka, Kansas, USA og døde 3.mars, 2003 i en alder av 69 år. Skuespilleren etterlater seg datteren Alberta på 22 år.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Ryan Reynolds og Rob McElhenney: Hollywood-stjerner skal overta Wrexham AFC

Hollywood-stjernene Ryan Reynolds og Rob McElhenney skal være de nye eierne av National League-klubben Wrexham. Wrexham Supporters Trust (WST) -medlemmer stemte overveldende for å støtte …

Les Mer

Tidligere UFO-bassist Pete Way er død

Tidligere UFO-bassist Pete Way er død i en alder av 69 år. Nyheten ble kunngjort i en uttalelse på hans offisielle Facebook-side, der det står …

Les Mer

Home and Away er farlig nær til å bli sparket etter 31 år

Home and Away risikerer å bli sparket etter mer enn 31 år på TV, ifølge rapporter. Den australske såpeserien som har et viet publikum i …

Les Mer