Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Såpestjernen Roscoe Born er død

Roscoe Born, som brakte liv til mange minneverdig karakter gjennom en lang TV-karriere på dagtid som spenner seg i klassikerne som Santa Barbara og One Life to Live, er død i en alder av 69 år.

Det er med et tungt hjerte jeg deler nyheten om Roscoe Borns bortgang, delte venn og forretningspartner Deanna Lynne på Born Roscoe Songs Facebook-side. Han var en utrolig talentfull skuespiller og låtskriver. Mange som kjente han vet hvor dedikert Roscoe var til sosiale og politiske årsaker. Han vil bli savnet for alltid.

Etter å ha startet sin skuespillerkarriere med gjesteroller i serier som Joe Forrester, The Rockford Files og The Incredible Hulk, spilte Born reporter Mark Bailey i ABC Network-serien Paper Dolls.

Fra kveldstid ble han stor stjerne i en lang rekke TV-roller på dagtid, inkludert Ryan’s Hope’s Joe Novak, Santa Barbaras Robert Barr og Quinn Armitage (som han tjente et Emmy-priser på Daytime i 1990), All My Children Jim Thomasen, The Citys Nick Rivers, Passions Warden, The Young and the Restless Tom Fisher og sist men ikke minst, One Life to Life’s Mitch Laurence.

En dødsårsak er ennå ikke bekreftet. Så fort årsaken til bortgangen er ute i nyhetene så får du det først her på Halvard Henry og co. Roscoe Born ble født 24.november, 1950 i Topeka, Kansas, USA og døde 3.mars, 2003 i en alder av 69 år. Skuespilleren etterlater seg datteren Alberta på 22 år.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Artisten Eddie Money er død

kom den triste nyheten om at Eddie Money døde av kreft i en alder av 70 år. Money var ikke bare rockeartist, men gjorde også …

Les Mer

Sir Peter Snell, århundrets atlet i New Zealand er død i en alder av 80 år

New Zealand sørger over tapet av sin største friidrettsutøver gjennom alle år etter bortgangen av Sir Peter Snell. Den tre ganger olympiske mesteren døde når …

Les Mer

Monaco har sparket Leonardo Jardim for andre gang på ett år

Leonardo Jardim har fått sparken av Ligue 1-klubben Monaco et drøyt år siden han tidligere ble sist sparket av samme klubb, opplyser en kilde nær …

Les Mer

Reklame