Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Schalke 04 har sparket David Wagner etter kun to seriekamper av årets Bundesliga

Schalke 04 har sparket manager David Wagner etter at hans lag sluppet inn 11 mål i de to første kampene i årets sesong av Bundesliga.

Schalke ble knuste 8 – 0 av forrige sesongs mestere Bayern München i sin første kamp sist helg og led et 3-1 tap mot Werder Bremen lørdag.

«Vi hadde alle håpet at vi kunne forbedre oss på banen sammen med David Wagner,» sier Schalke sportssjef Jochen Schneider til klubbens nettside.

«Dessverre har vi ikke sett de riktige prestasjonene og resultatene fra de to første kampene for at dette skal skje.

«Vi har derfor besluttet å starte en ny start. Til tross for de skuffende resultatene, var dette ikke en enkel beslutning for oss å ta.»

Schalke, som er uten seier i de siste 18 seriekampene, sa i en uttalelse at Wagners assistenter Christoph Buhler og Frank Frohling også forlater klubben.

Wagner, 48, kom til Schalke i 2019 etter mer enn tre år med ansvar for Huddersfield Town, hvor han hadde på sin CV med opprykket til Premier League i 2016/17.

Schalke 04 startet bra forrige sesong da de gikk inn i Champions League med bare tre nederlag på 17 kamper.

Men det dramatiske tapet av form i andre halvdel av sesongen gjorde at Schalke endte på 12. plass i Bundesliga, åtte poeng over nedrykksplassen.

Schalke 04 ligger for tiden på siste plass av divisjonen denne sesongen med -10 målforskjell etter de to første kampene. Vi kommer med mer når arvtakeren er klar!

Kanskje du også liker

Washington Redkins dropper navnet sitt og endrer logoen sin etter beskyldninger for rasisme

NFL-klubben Washington har offisielt droppet navnet sitt «Redskins», som ble bedt om etter press fra indianersamfunnet og sponsorer. Varemerket lanserte en gjennomgang av klubbnavnet etter …

Les Mer

Willian klar for Arsenal

Arsenal har signert den brasilianske midtbanespilleren Willian på en treårig avtale etter at 32-åringens kontrakt med Chelsea gikk ut. Blues hadde tilbudt spilleren en ny …

Les Mer

Ny musikk først juni, del 1 – 2020

Vi er endelig inne i den beste tiden som er sommeren, vi koser oss med drikke, mat og med god musikk i bakgrunnen og i …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly