Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Schalke 04 har sparket David Wagner etter kun to seriekamper av årets Bundesliga

Schalke 04 har sparket manager David Wagner etter at hans lag sluppet inn 11 mål i de to første kampene i årets sesong av Bundesliga.

Schalke ble knuste 8 – 0 av forrige sesongs mestere Bayern München i sin første kamp sist helg og led et 3-1 tap mot Werder Bremen lørdag.

«Vi hadde alle håpet at vi kunne forbedre oss på banen sammen med David Wagner,» sier Schalke sportssjef Jochen Schneider til klubbens nettside.

«Dessverre har vi ikke sett de riktige prestasjonene og resultatene fra de to første kampene for at dette skal skje.

«Vi har derfor besluttet å starte en ny start. Til tross for de skuffende resultatene, var dette ikke en enkel beslutning for oss å ta.»

Schalke, som er uten seier i de siste 18 seriekampene, sa i en uttalelse at Wagners assistenter Christoph Buhler og Frank Frohling også forlater klubben.

Wagner, 48, kom til Schalke i 2019 etter mer enn tre år med ansvar for Huddersfield Town, hvor han hadde på sin CV med opprykket til Premier League i 2016/17.

Schalke 04 startet bra forrige sesong da de gikk inn i Champions League med bare tre nederlag på 17 kamper.

Men det dramatiske tapet av form i andre halvdel av sesongen gjorde at Schalke endte på 12. plass i Bundesliga, åtte poeng over nedrykksplassen.

Schalke 04 ligger for tiden på siste plass av divisjonen denne sesongen med -10 målforskjell etter de to første kampene. Vi kommer med mer når arvtakeren er klar!

Kanskje du også liker

Carlo Ancelotti ny manager i Everton

Everton har i dag utnevnt Carlo Ancelotti som ny manager og kontrakten 60-åringen har skrivet under varer ut 2023/24-sesongen. Italieneren som ble sparket av Napoli …

Les Mer

Home and Away er farlig nær til å bli sparket etter 31 år

Home and Away risikerer å bli sparket etter mer enn 31 år på TV, ifølge rapporter. Den australske såpeserien som har et viet publikum i …

Les Mer

Kristofer Hivju og kona friske igjen etter coronasmitte

Game of Thrones-skuespilleren Kristofer Hivju har bekreftet at han har kommet seg helt etter coronaviruset  etter å ha delt diagnosen sin i mars. Hivju delte …

Les Mer