Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Serieanmeldelse: Tiger King: Murder. Mayhem and Madness

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness er en dokumentarisk TV-serie fra 2020 som går under sjangeren True Crime, som handler om livet til Joseph Allen Maldonado-Passage. Dokumentaren ble utgitt på Netflix 20. mars 2020. Serien fokuserer på det lille, men dypt sammenkoblede samfunnet av store kattekonservatører som Carole Baskin eier av Big Cat Rescue, og eiere som Maldonado-Passage (Joe Exotic) som Baskin beskylder for å ha misbrukt og utnyttet de ville dyrene.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness ble raskt et av de mest sette seriene på strømmetjenesten Netflix, og nådde 1.plass 29. mars 2020. Seriens popularitet kan ha blitt betydelig hjulpet av den globale Covid-19 (coronavirus) -pandemien noe som resulterte i millioner av seere blir satt i karantene, noe som fører til en stor topp i Netflix-seertall i mange land!

Dommen

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness er en dokumentar på syv episoder som leverer. True Crime på sitt beste, her får du servert alt på et fat. Handlingen er lagt rundt Joe Exotic og hans elleville krig mot Carole Baskin. I dokumentaren får vi se homofili, polygami, rednecks, politikk, FBI og bitterhet. True Crime på sitt beste som gikk rett hjem hos undertegnede. Her får du traileren til Tiger King: Murder, Mayhem and Madness og to hits fra Joe Exotic «I Saw a Tiger».

https://www.youtube.com/watch?v=JUOZUu0t2CA

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness er en dokumentar som er laget av
gründer, naturverneren, filmskaper og filantrop, Eric Goode som er mest kjent for å laget musikkvideor til storhetene Nine Inch Nails og Terrorvision. Etter å laget Tiger King: Murder, Mayhem and Madness for Netflix så vil nok Goode få seg en ny vår.

Terningkast 6. Anbefales på varmeste. Må bare sees!!

Kanskje du også liker

Alan Parker er død

Sir Alan Parker, den anerkjente britiske regissøren av filmer som Fame, Evita og Bugsy Malone, er død i en alder av 76 år. Den doble …

Les Mer

Ny musikk først august del 1, 2020

Ny måned og masse ny musikk er ute til stor glede for oss alle. I første post får du et stort mangfold med 40 låter …

Les Mer

Liste over film/TV-serier som har blitt satt på vent på grunn av coronaviruset

På grunn av unntakstilstanden i verden har blant annet underholdningsbransjen fått kjenne på tilstanden i verden. Her er en komplett liste over film/TV-serier som har …

Les Mer