Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Serieskaper Thomas L. Miller – Profilert producer bak flere TV-serier som Under samme tak, Family Matters er død

Thomas L. Miller som er kjent for 80,90-talls-seriene Family Matters, Full House, Perfect Strangers og Step by Step og halvparten av radarparet Miller og Boyett-produserende team, døde søndag av komplikasjoner fra hjertesykdom. Han ble 79 år.

En kilde forteller til TVLine at Millers død ikke var relatert til coronaviruset.

I løpet av karrieren på syv tiår utviklet Miller også (sammen med Garry Marshall) de klassiske 70-talls situasjonskomediene Happy Days, Laverne & Shirley og Mork and Mindy.

Hans siste TV-kreditt var Netflixs Full House som er oppfølgeren til Fuller House.

I 2000 flyttet Miller til New York og lanserte sammen med sin virkelige og profesjonelle partner Bob Boyett en ny karriere som teaterprodusent. Hans Broadway-kreditter inkluderte War Horse (en Tony-vinner fra 2011 for best play), Tootsie og den kommende Mrs. Doubtfire.

Thomas Miller ble født for å underholde, tilført ukuelig lidenskap og kjærlighet for å bringe glede til andre gjennom sitt livsverk, I uttalelse fra Warner Bros. Television.:

Hvilken ferdighet han hadde. Han var på en gang en gjennomtenkt og smakfull utøver, en ekstremt talentfull forfatter og en meget suksessfull produsent mange hitserier vil leve lenge i det kollektive minnet til fans over hele verden. Alle i Warner Bros. Television Group og Fuller House-familien vil savne ham dypt, og vi sender vår kjærlighet til hans mangeårige partner Bob Boyett og til Miller-familien.

Her er noen klippe serier Thomas L.Miller ble kjent for som har også en stor fanskare her i Norge i blant annet disse seriene som du ser under.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Topp 10 New wave grupper

Jeg er født i 1976 og er evig takknemlig for det. Mange av mine topp 10 favoritter i spesielt sjangeren New wave fra 80-tallet er …

Les Mer

Filmanbefaling: Fyre: The Greatest Party That Never Happened

Jeg satt meg ned for å se dokumentaren Fyre: The Great Party That Never Happened som er på 1 time og 54 time. Dokumentaren er …

Les Mer

Night Stalker – Seriemorderen som skapte stor frykt i San Francisco og Los Angeles fra 1984 og 85 kommer til Netflix 13.januar

Jeg har en følelse at mange vil legge seg i sofaen 13.januar da dokumentaren om seriemorderen Night Stalker «Richard Ramirez kommer på Netflix. Fra juni …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly