Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Serieskaper Thomas L. Miller – Profilert producer bak flere TV-serier som Under samme tak, Family Matters er død

Thomas L. Miller som er kjent for 80,90-talls-seriene Family Matters, Full House, Perfect Strangers og Step by Step og halvparten av radarparet Miller og Boyett-produserende team, døde søndag av komplikasjoner fra hjertesykdom. Han ble 79 år.

En kilde forteller til TVLine at Millers død ikke var relatert til coronaviruset.

I løpet av karrieren på syv tiår utviklet Miller også (sammen med Garry Marshall) de klassiske 70-talls situasjonskomediene Happy Days, Laverne & Shirley og Mork and Mindy.

Hans siste TV-kreditt var Netflixs Full House som er oppfølgeren til Fuller House.

I 2000 flyttet Miller til New York og lanserte sammen med sin virkelige og profesjonelle partner Bob Boyett en ny karriere som teaterprodusent. Hans Broadway-kreditter inkluderte War Horse (en Tony-vinner fra 2011 for best play), Tootsie og den kommende Mrs. Doubtfire.

Thomas Miller ble født for å underholde, tilført ukuelig lidenskap og kjærlighet for å bringe glede til andre gjennom sitt livsverk, I uttalelse fra Warner Bros. Television.:

Hvilken ferdighet han hadde. Han var på en gang en gjennomtenkt og smakfull utøver, en ekstremt talentfull forfatter og en meget suksessfull produsent mange hitserier vil leve lenge i det kollektive minnet til fans over hele verden. Alle i Warner Bros. Television Group og Fuller House-familien vil savne ham dypt, og vi sender vår kjærlighet til hans mangeårige partner Bob Boyett og til Miller-familien.

Her er noen klippe serier Thomas L.Miller ble kjent for som har også en stor fanskare her i Norge i blant annet disse seriene som du ser under.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Tidligere Love Island programleder Caroline Flack er død

Caroline Flack (40) tidligere programleder av Love Island, er funnet død i leiligheten sin i London, har familien bekreftet. En advokat for familien sa at …

Les Mer

Marie Fredriksson fra Roxette er død

I formiddag kom den triste nyheten at vokalisten, soloartisten Marie Fredriksson (61) er død etter lengre tids sykdom. Det melder svenske Expressen tirsdag. – Det er med …

Les Mer

Edinson Cavani klar for Manchester United

For en signering på Deadline Day! Edinson Cavani (33) er klar for Manchester United etter åtte sesonger i PSG. 200 kamper, 138 mål for hovedstads-klubben …

Les Mer