Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sheffield United har sparket Slavisa Jokanovic og ansatt Paul Heckingbottom som ny manager

Sheffield United har sparket Slavisa Jokanovic etter seks måneder som manager og forfremmet Paul Heckingbottom, deres manager på U-23 til rollen. Heckingbottom, den tidligere Barnsley og Leeds-manageren, har signert en kontrakt frem til juni 2026.

Jokanovics utnevnelse på en treårig avtale ble sett på som et kupp, men laget har slitt og ligger på 16. plass i Championship. Blades-hierarkiet antas å ha utforsket andre kandidater, inkludert deres tidligere manager Neil Warnock og den tidligere Norwich-manageren Alex Neil, men har satt sin lit til Heckingbottom, som imponerte klubben under en periode som midlertidig manager etter Chris Wilders avgang.

Heckingbottom vant tre kamper etter Wilders exit i mars før han gikk tilbake til sin tidligere stilling i klubben. De tidligere Blades-spillerne Jack Lester og Stuart McCall vil utgjøre en del av Heckingbottoms stab, sistnevnte tar rollen som assisterende manager etter å ha forlatt samme stilling i Blackpool.

Jokanovic har opprykk til Premier League med Fulham og Watford. Til tross for at laget vant på Reading tirsdag, har United-eierne bestemt seg for å handle på en dårlig trend på fem kamper, og føler at det var klubbens sitt eget beste.

Forholdet mellom serberen og United-hierarkiet har sviktet de siste ukene, med Wilders etterfølger som ga uttrykk for misnøye angående spillebudsjettet. Hans oppgave denne sesongen var opprykk. Heckingbottoms første kamp i permanent ledelse vil være hjemme mot Bristol City på søndag.

United-sjefen, Stephen Bettis, sa at Heckingbottoms «stil og moralske karakter samsvarer med klubbens». Han la til: «Skuffende nok, etter en treg start, har vi ikke sett en forbedring i resultater, prestasjoner, og vi foretrekker å være i en bedre ligaposisjon. Vi har nok ligakamper igjen, vi vet at vi har evnen og ressursene i spillertroppen vår til å begynne å samle poeng og klatre på ligatabellen.»

Slavisa Jokanovic tid i Sheffield United er over etter kun 19 kamper. Klubben som rykket ned fra Premier League ligger på en skuffende 16 plass i serien. Paul Heckingbottom (44) har en del arbeid fremover. Første kamp er allerede til søndag mot Bristol City!

Kanskje du også liker

Manic Street Preachers er aktuelle med deres 14 album The Ultra Vivid Lament som kommer ut i september

Deres ABBA, David Bowie og REM inspirerte 14. album kommer i september som lanseres med en perle som takler vår «evige kulturstatskrig». Manic Street Preachers …

Les Mer

Serbisk eks-spion fengslet for krigsforbrytelser på Balkan

En tidligere sjef for Serbias statlige sikkerhetstjeneste og hans stedfortreder er fengslet for å trene serbiske styrker som utførte drap og etnisk rensing i krigen …

Les Mer

James Michael Tyler som spilte Gunther i Friends avslører fase 4 prostatakreftdiagnose

James Michael Tayler som portretterte Central Perk-ansatt Gunther i «Friends» har avslørt sin fase 4 prostatakreftdiagnose. Han delte nyheten på «Today» mandag morgen. «Jeg var …

Les Mer