Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Simon Grayson er tilbake som manager i Blackpool FC

Blackpool Football Club er glad for å kunngjøre at Simon Grayson skal komme tilbake som manager på en toårig kontrakt.

49-åringen, som startet sin karriere med Seasiders, ledet klubben til kampanje fra League One i 2007, med seier over Yeovil Town i Play off avrundet en perfekt 10-vinnersløp.

Den enorme prestasjonen så Blackpool i første sesong i engelsk fotball igjen for første gang på 29 år og deretter opprettholde Championship status året etter.

Siden Grayson forlot klubben i desember 2008 har Grayson lagt til ytterligere tre League One-kampanjer til sin CV med Leeds United, Huddersfield Town og Preston North End, samt vært manager for Sunderland og Bradford City.

Blackpool FC Eier Simon Sadler:

Det var viktig å handle raskt og utnevne en ny leder som kan gjøre laget sterkere. Simons prestasjoner på dette nivået og over snakker for seg selv. Han har et godt bevis på at lagene fremmes fra denne divisjonen og hadde stor suksess på denne klubben tidligere, og bygde et lag fullt av vinnere og ledere som satte plattformen for årene som fulgte.

Som jeg uttalte på mandag, er målet å få denne klubben tilbake i Championship de neste årene, og Simon er mannen til å hjelpe oss med å oppnå det.

Sjef Simon Grayson legger til:

Da Terry tok avgjørelsen på tirsdag at han ønsket å forlate klubben, kontaktet klubben meg for å se om jeg ville være interessert i å komme tilbake. Etter å ha snakket med Simon, Michael og Ben, trodde jeg det var et spennende prosjekt å komme tilbake til Blackpool og prøve å ta klubben fremover, spesielt med den splitter nye optimismen under den nye eieren.

Det er nå en ny epoke, og det er viktig at vi får denne fotballklubben med sin fantastiske historie og tradisjon tilbake til noen gode positive dager igjen.

Kanskje du også liker

Chris Wilder er ferdig som manager i Sheffield United

Som vi skrev her på Halvard Henry med Venner på fredag så var Sheffield United manager Chris Wilder ferdig. Nå har klubben selv bekreftet nyheten …

Les Mer

Ukens leder: My Little Pony – underholdning for alle

Ukens leder av Lars Nicolai og sønnen Nicolai på 12 år. Folk i alle aldre, unge og gamle samler seg rundt tv apparatene for å …

Les Mer

Rolando Aarons klar for Huddersfield Town

Huddersfield Town har i kveld fullført signeringen av Rolando Aarons fra Newcastle United. 25-åringen har skrevet under på en kontrakt som varer ut 2023, Aarons …

Les Mer