Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Simon Grayson er tilbake som manager i Blackpool FC

Blackpool Football Club er glad for å kunngjøre at Simon Grayson skal komme tilbake som manager på en toårig kontrakt.

49-åringen, som startet sin karriere med Seasiders, ledet klubben til kampanje fra League One i 2007, med seier over Yeovil Town i Play off avrundet en perfekt 10-vinnersløp.

Den enorme prestasjonen så Blackpool i første sesong i engelsk fotball igjen for første gang på 29 år og deretter opprettholde Championship status året etter.

Siden Grayson forlot klubben i desember 2008 har Grayson lagt til ytterligere tre League One-kampanjer til sin CV med Leeds United, Huddersfield Town og Preston North End, samt vært manager for Sunderland og Bradford City.

Blackpool FC Eier Simon Sadler:

Det var viktig å handle raskt og utnevne en ny leder som kan gjøre laget sterkere. Simons prestasjoner på dette nivået og over snakker for seg selv. Han har et godt bevis på at lagene fremmes fra denne divisjonen og hadde stor suksess på denne klubben tidligere, og bygde et lag fullt av vinnere og ledere som satte plattformen for årene som fulgte.

Som jeg uttalte på mandag, er målet å få denne klubben tilbake i Championship de neste årene, og Simon er mannen til å hjelpe oss med å oppnå det.

Sjef Simon Grayson legger til:

Da Terry tok avgjørelsen på tirsdag at han ønsket å forlate klubben, kontaktet klubben meg for å se om jeg ville være interessert i å komme tilbake. Etter å ha snakket med Simon, Michael og Ben, trodde jeg det var et spennende prosjekt å komme tilbake til Blackpool og prøve å ta klubben fremover, spesielt med den splitter nye optimismen under den nye eieren.

Det er nå en ny epoke, og det er viktig at vi får denne fotballklubben med sin fantastiske historie og tradisjon tilbake til noen gode positive dager igjen.

Kanskje du også liker

Home and Away er farlig nær til å bli sparket etter 31 år

Home and Away risikerer å bli sparket etter mer enn 31 år på TV, ifølge rapporter. Den australske såpeserien som har et viet publikum i …

Les Mer

Burton Albion FC og manager Jake Buxton har blitt enig om å slutte samarbeidet etter 4 – 3 tapet mot Wigan Athletic

Burton Albion har bekreftet at manager Jake Buxton har forlatt klubben. The Brewers ble enig i kveld med Buxton etter deres 4 – 3 tap …

Les Mer

Topp 10 favoritter – September del 1, 2019

I denne måneden får du to deler av ny musikk først som har endt opp som topp 10 favoritter, og i første del får du …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly