Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sønn forteller over sin sorg etter at mamma og pappa døde med en dags mellomrom

Sønnen til Ann og David Morrison snakker om sin store sorg etter at hans mamma og far døde med en dags mellomrom.

Ann og David Morrison fra Lakeside Village, Sunderland, var uatskillelige og levde livet fullt ut og reiste verden rundt. Paret ble født og bodde i Sunderland og forberedte seg på å feire sitt 50-års bryllupsdag senere i år.

Tragisk nok døde Ann, 71, av et mistenkt hjerteinfarkt hjemme etter Davids innleggelse på sykehus etter at han begynte å vise coronavirussymptomer. Etter å ha blitt fortalt at hans kone hadde gått bort, døde David, 71 år, i Sunderland Royal Hospital dagen etter.

Sønnen deres, Paul Morrison på 46 år uttaler seg til Chronicle LIVE;

De har vært sammen i 50 år, de gjorde alt sammen. De skulle feire 50-årsjubileum i år og planla noe fint. Moren min fikk tarmkreft for to år siden og fikk fantastisk behandling fra Royal Victoria Infirmary. Hun hadde alt klart, og så skjedde dette.

Paul, som bor i Haswell i County Durham, Nordøst England sammen med sin kone Marie, sa det å gi nyhetene til venner og familie var hjerteskjærende. Det var fryktelig fordi jeg måtte ringe alle en gang for å fortelle dem om mamma og så måtte fortelle dem alt om faren min.

Min far havnet på sykehus forrige fredag etter å ha vist symptomer, og det ble bekreftet at han hadde viruset. Jeg ringte for å snakke med dem begge på telefonen. Så på tirsdag snakket jeg med mamma på telefonen, og alt var i orden og snakket med pappa.

Jeg var hjemme og jobbet og bare sluttet, jeg fikk denne fryktelige følelsen og måtte bare ringe mamma og jeg kunne ikke få tak i henne. Hun ringte meg aldri tilbake, og jeg kunne ikke få tak i henne, så jeg bestemte meg for å kjøre til leiligheten.

Paul dro hjem til foreldrene sine, men kunne ikke komme inn og ringte politiet, som klarte å komme inn i huset, der de fant mammaen hans. De tror det var et hjerteinfarkt fordi hun hadde stresset så mye med faren min. Hun hadde et ødelagt hjerte.

Jeg snakket med faren min på onsdag, og han hørtes ikke bra ut. Jeg kunne høre ham slite med å puste. Jeg kunne bare høre det i stemmen hans. Senere samme dag ble Paul fortalt at faren hans var død. De levde livet fullt ut. De reiste til Australia, Dubai og Singapore. De levde livet på sin måte.

Nå har Paul gitt sengetøyet til en person som lager spesielle vesker til sykepleiere å ha uniformene sine i. Jeg slapp alt mammas sengetøy til noen som vil lage poser slik at de kan vaske uniformene sine trygt. Jeg vil sørge for at noen av dem går til personalet på avdelingen der også faren min ble behandlet.

Kanskje du også liker

Andrea Pirlo ny manager for Juventus

Bare noen timer har gått etter Maurizio Sarr (61) hadde fått sparken kom den gamle damen (Juventus) med nyheten at de har ansatt den tidligere …

Les Mer

Intervju med Leif bak murene på Halden Fengsel

Vi i Halvard Henry og co har et dypt ønske om å snakke med mannen i gata og de som ikke takler livet, og i …

Les Mer

Managere som har fått sparken eller måtte gi seg hittil i 2019/20 i engelsk fotball

Vi snakker 16.november og senest i går fikk Michael Jolley (42) sparken etter kun 620 dager i jobben som manager i League 2-klubben Grimsby Town. …

Les Mer