Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Stephanie Niznik fra Tv seriene Everwood og Star Trek er død

Skuespillerinnen Stephanie Niznik, best kjent fra for hennes rolle som Nina Feeney i Everwood og Kell Perim i Star Trek: Insurrection døde 23.juni i Encino, California, USA. Niznik ble 52 år.

Hun er best kjent for å spille Nina Feeney, den søte naboen til Brown familien og den eventuelle kjærlighetsinteressen til Treat Williams Dr. Andy Brown på Everwood, en rolle hun spilte i fire sesonger serien gikk på The WB. Niznik datet også Scott Wolfs Dr. Jake på et tidspunkt.) Niznik kom tilbake til showets 15-årsjubileumspanel på Television Critics Associations sommerturnee i 2017.

Niznik hadde også roller på Diagnosis Murder, Star Trek: Enterprise, Dr. Quinn: Medicine Woman, NCIS, Lost and Gray’s Anatomy.

Stephanie Lynn Niznik er født 20.mai, 1967 i Bangor, Maine, USA og døde som nevnt 23.juni, 2019 i en alder av 52 år. Skuespillerinnen var aktiv fra 1994 helt til det siste og det siste vi så Niznik på TV og film var serien Lost som gikk sin seiersgang i 2009!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Lars Nicolai og sekretær Synnøve tester Take away i Moss

Som en følge av restaurantbransjen i Moss og omegn ligger med brukket rygg for øyeblikket, har redaksjonen i Halvard Henry og co med programleder Lars …

Les Mer

TV 2 legger ned Tv 2 Humor

Etter fire år på skjermen kom nyheten i dag at TV 2 Humor blir lagt ned. Kanalen startet sine sendinger i 2015, og tok over …

Les Mer

3 til 1 med Brutus

På min gamle blogg som nå lever sitt eget liv der ute i internettet så hadde jeg en post, som het 3 til 1 med …

Les Mer