Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Steve Bruce ny manager i Newcastle United

Sommeren største snakkis i Premier League er hvilken manager Newcastle United skulle gå for, og nå i formiddag ble det klart. Den tidligere storspilleren med fortid i Manchester United, Steve Bruce (58) som er født og vokst opp i Newcastle har signert en treårskontrakt med klubben.

– Jeg er henrykt og stolt over å få jobben som trener i Newcastle. Dette er barndomsklubben min og det var min fars klubb også, så dette er et spesielt øyeblikk for meg og familien min, sier han til klubbens nettsider.

Administrerende direktør Lee Charnley:

Steve har en stor lidenskap for Newcastle United, og vi er veldig glade for at en manager med stor erfaring og forbindelser til klubben og byen har sluttet seg til oss.

Steve vet hva denne klubben betyr for supportere og til regionen, og han vil sette sitt hjerte og sjel inn i å lede vår talentfulle gruppe spillere med full støtte fra våre ansatte.

Bruce er åpen om at det er en stor utfordring foran han. Newcastle har allerede solgt Ayoze Perez til Leicester City, José Luis Mato Sanmartín til Deportivo Alavés. Steve Bruce er som nevnt ny manager på St James ¨’ Park etter at hiarkiet til Mike Ashley (eier) ikke ble enig med Rafa Benitez.

Du har vært Sunderland manager og det glemmer ikke Newcastle United-supporteren. Din tid som manager på St James ‘ Park kan fort bli veldig kort. Hele ansettelsen av Steve Bruce stinker, det sier egentlig alt om situasjonen i klubben.

En måned til seriestart. Steve Bruce er ny manager. Nikkedukke eller blir han uvenn med Mike Ashley etter kun 10 kamper? Det blir spennende å se. Halvard Henry og co er veldig skeptisk til dagens ansettelse på St James ‘ Park.

Kanskje du også liker

På denne dagen i dag i musikkhistorien: Megadeth – Rust In Peace

På denne dagen i dag i musikkhistorien Megadeth kom ut med sitt fjerde studioalbum Rust In Peace. Albumet har åtte låter som inneholder singlene Holy …

Les Mer

Ny musikk først del 1, oktober – 2019

I første post av ny musikk først for oktober skal du få gleden av å lytte til og se ti norske band jeg setter pris …

Les Mer

Ny musikk først – Desember, del 2, 2019

I andre siste del av ny musikk først får du en deilig blanding av ti låter fra en verden med en mye gitar, trommer og …

Les Mer