Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Steve Bruce ny manager i Newcastle United

Sommeren største snakkis i Premier League er hvilken manager Newcastle United skulle gå for, og nå i formiddag ble det klart. Den tidligere storspilleren med fortid i Manchester United, Steve Bruce (58) som er født og vokst opp i Newcastle har signert en treårskontrakt med klubben.

– Jeg er henrykt og stolt over å få jobben som trener i Newcastle. Dette er barndomsklubben min og det var min fars klubb også, så dette er et spesielt øyeblikk for meg og familien min, sier han til klubbens nettsider.

Administrerende direktør Lee Charnley:

Steve har en stor lidenskap for Newcastle United, og vi er veldig glade for at en manager med stor erfaring og forbindelser til klubben og byen har sluttet seg til oss.

Steve vet hva denne klubben betyr for supportere og til regionen, og han vil sette sitt hjerte og sjel inn i å lede vår talentfulle gruppe spillere med full støtte fra våre ansatte.

Bruce er åpen om at det er en stor utfordring foran han. Newcastle har allerede solgt Ayoze Perez til Leicester City, José Luis Mato Sanmartín til Deportivo Alavés. Steve Bruce er som nevnt ny manager på St James ¨’ Park etter at hiarkiet til Mike Ashley (eier) ikke ble enig med Rafa Benitez.

Du har vært Sunderland manager og det glemmer ikke Newcastle United-supporteren. Din tid som manager på St James ‘ Park kan fort bli veldig kort. Hele ansettelsen av Steve Bruce stinker, det sier egentlig alt om situasjonen i klubben.

En måned til seriestart. Steve Bruce er ny manager. Nikkedukke eller blir han uvenn med Mike Ashley etter kun 10 kamper? Det blir spennende å se. Halvard Henry og co er veldig skeptisk til dagens ansettelse på St James ‘ Park.

Kanskje du også liker

Ukens leder: Kanalbygget i Moss står for fall – Hva nå?

Kanalbygget i Moss går vi stadig forbi når vi er ute å går tur og det er nå varslet en ekstrem makeover på hele byggemassen. …

Les Mer

Ståle Solbakken ferdig i FC København

I to perioder har Ståle Solbakken vært manager for Nordens største klubb. Første perioden var fra 2005 til 2011 med en liten periode i FC …

Les Mer

Ny musikk først – Januar, 2020

Vi er inne i et nytt år med allerede mye ny musikk ute som jeg har den store gleden til å dele med mine lesere. …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly