Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Steve Evans forlater Gillingham FC

Gillingham har bekreftet at kontrakten til manager Steve Evans har blitt sagt opp etter gjensidig samtykke med umiddelbar virkning.

«Klubben ønsker å takke Steve for all innsatsen hans de siste to årene under omstendigheter som har vært betydelig vanskeligere og mer utfordrende på grunn av pandemien, og ønsker han lykke til i fremtiden, heter det i en uttalelse fra Gillingham.

«Hans assistent, Paul Raynor, vil også forlate klubben. Søket etter en ny manager vil begynne umiddelbart. Det vil ikke komme ytterligere kommentarer fra klubben til denne saken».

Steve Evans har tidligere vært manager for Boston United, Crawley Town,  Leeds United, Rotherham United, Mansfield Town, Peterborough United og siden 1.juni 2019 har 59-åringen styrt Gillingham FC til nå. Statistikken sier det meste:

129 kamper, 41 seire, 41 uavgjorte og 47 tap. Vinnerprosenten til sammen er på lave 31.08 %. Selv om skotten er ferdig som manager i Gillingham etter lørdagens stygge 4 – 0 tap mot Ipswich Town blir han neppe arbeidsledig lenge!

Kanskje du også liker

Ole Gunnar Solskjær har signert ny kontrakt med Manchester United

Ole Gunnar Solskjær har signert en ny kontrakt i Manchester United som vil se ham i klubben frem til minst 2024 med opsjon på ytterligere …

Les Mer

LAs Staples Center skal få nytt navn etter kryptovalutafirma

Et av de største sports- og underholdningsstedene i USA, Staples Center i Los Angeles vil bli omdøpt etter et kryptovalutaselskap i en avtale på flere …

Les Mer

The Posies er i ferd med å bli oppløst etter anklager om overgrep rettet mot Ken Stringfellow

The Posies er i ferd med å gå i oppløsning etter anklager om overgrep som ble rettet mot medgründer Ken Stringfellow. Stringfellows mangeårige musikalske partner …

Les Mer