Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Stjørdals-Blink Fotball og Grorud Fotball er klare for OBOS-Ligaen

Årets sesong er nå over i Postnord-Ligaen og her er det vinnere og tapere. Vi starter først med vinnerne:

Stjørdals-Blink Fotball rykker opp til OBOS-Ligaen sammen med Oslo-klubben Grorud. Ut i kvalifisering om OBOS-Ligaen er Åsane fra Bergen, Kvik Halden Fotball fra Østfold. Åsane og Kvik Halden skal spille kvalifisering om retten til å møte nummer 14 i OBOS-ligaen.

Skandalen er og blir den tidligere toppklubben Fredrikstad Fotballklubb som må ta et nytt år på nivå tre i norsk fotball. I Fredrikstad skrikes det etter at klubben tar ansvar og sparker noen. Mest sannsynlig må Daglig leder Joachim Heier eller trener Bjørn «Bummen» Johansen gå.

Her i Moss er alt normalt. Vi er fornøyd med å være en midt på tre klubb i ingenmannsland. Vi startet bra i våres, så kom den store feilen da Moss FK hentet inn leiesoldaten Evan Alexandrow-Ridley fra Australia da keeperen Anders Gundersen ble skadet, som ble borte i mange kamper. Vi som er supportere ble skuffet, frustrerte da lokalgutten Andreas Wasenius ble vraket til fordel for en som ingen hadde hørt om!

Og så kom august (Vi er et høstlag) I en periode var vi høstlaget nummer 1 og fra 11.august til tidlig oktober hadde vi kun tapt en kamp og så kom seieren mot fienden FFK som gjorde at årets sesong ikke ble så ille som mange av oss fryktet. Gratis kampen mot Arendal Fotball ble en stor suksess da over 1.800 tilskuere tok turen som ga mer i slunken klubbkasse.

Sagaen om MFK-brakka fant sin endelig løsning og mange med hjerte for klubben fra Melløs ser med et stort håp om fremtiden. Det er mange som gleder seg over at avslutningen fra 2018 har snudd seg fra negativt til positivt. Det er som skjer nå i klubben fra senior til yngres.

Ellers må det nevnes at FK Vidar, Sola FK, Byåsen, Elverum, Oppsal og Mjølner fra Narvik må ta den tunge veien ned til 3.divisjon. Nevnte Elverum har hatt noen grusomme år med to nedrykk fra nest øverste nivå til det som kalles breddefotballen!

Gratulerer så mye med opprykket til Grorud og Stjørdals-Blink Fotball. Det er to klubber som har hatt en fantastisk sesong og det blir spennende å se om klubbene takler nivået i Obos-ligaen. Det blir spennende å se.

Ellers så må det nevnes at vi i redaksjonen heier på Kvik Halden med den tidligere Moss FK-spilleren Kent Bergersen som trener, det er bare å håpe på at haldenserne klarer å rykke opp til OBOS-Ligaen, som vil være deres comeback på det nivå på 31 år. Vi krysser fingre og tær at haldenserne klarer dette. Heia Kvik Halden Fotballklubb!!

Kanskje du også liker

Tidligere medlemmer fra Nirvana gjenforent sammen med St. Vincent, Beck og Dave Grohls datter for en kveld

De tidligere medlemmene av Nirvana ble gjenforent for en kveld på Heaven is Rock & Roll Gala på Palladium i Los Angeles lørdag kveld. Det …

Les Mer

Mike Garrity utnevnt til assistent hovedtrener

Blackpool FC som spiller på nivå 3 i engelsk fotball har kunngjort utnevnelsen av Mike Garrity som assistent. Han gjenforenes med Neil Critchley (manager) som …

Les Mer

Ny musikk først juni, del 1 – 2020

Vi er endelig inne i den beste tiden som er sommeren, vi koser oss med drikke, mat og med god musikk i bakgrunnen og i …

Les Mer