Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Stranger Things – Sesong 4 trailer – Hopper er i livet

Traileren til sesong 4 av Netflix suksessen ble slippet i går fredag til fansens store begeistring.

Det vi ser bekrefter det mange har vi alle hadde håpet på: Hopper er i live, Vi starter traileren Stranger Things der serien slapp i fjor: i det vinterlige avfallet fra Russland. Det korte klippet på 30 sekunder viser flere russiske soldater som har tilsyn med en fangeleir, inkludert en general som kameraet holder på i mer enn et sekund. Kan han ha med på en eller annen måte i sesong 4?

Når kameraet skyver gjennom strømmen av fanger som jobber med å konstruere togspor, stopper det helt på slutten. Den ensomme figuren drar av hatten for å avsløre at den faktisk er Chief Hopper (David Harbour), skallet, slått og forslått. Det er et ord borte fra kombinasjonsboksen hatt, bart, høyt skjorte han er mest kjent for. Noen skaffer han et teppe.

Sesong 3 ble avsluttet med ord som noen kalte «En amerikaner» råtnet i en celle i Øst-Europa. Det viser seg at amerikansk – som mye spekulert i – nesten helt sikkert er Hopper. Seriens skapere, Duffer-brødrene, sier om sesong 4: Vi er glade for å offisielt bekrefte at produksjonen på Stranger Things 4 nå er i gang – og enda mer spent på å kunngjøre tilbakekomsten av Hopper!

Selv om det ikke er alle gode nyheter for vår amerikaner; han er fengslet langt hjemmefra i den snødekte ødemarken i Kamchatka, der han vil møte farer både menneskelig, og annet. I mellomtiden i USA igjen begynner en ny skrekk å komme frem, noe lenge begravet, noe som forbinder alt

Sesong 4 formerer seg til å bli den største og mest skremmende sesongen til nå av seriens levetid, og vi kan ikke vente til alle får se mer. I mellomtiden – be for amerikaneren.

Det er fremdeles ingen bekreftelse på når sesong 4 av Stranger Things har premiere på Netflix. Imidlertid er det noen ledetråder der der som antyder når suksessen kanskje kommer tilbake til Netflix, med noen som peker på en annen utgivelse med basis rundt høytid som eksempel vil si desember.

Kanskje du også liker

Sir Peter Snell, århundrets atlet i New Zealand er død i en alder av 80 år

New Zealand sørger over tapet av sin største friidrettsutøver gjennom alle år etter bortgangen av Sir Peter Snell. Den tre ganger olympiske mesteren døde når …

Les Mer

Årets TV-aksjon er i gang for fullt – Gi et bidrag til CARE

Årets TV-aksjon på NRK er i gang for fullt og vi som bor i rikt land med god velstand har god råd til å gi …

Les Mer

Leverage er tilbake på TV og blir den første TV-serien på den nye strømmetjenesten IMdb TV

Gjør deg klar for en kriminalitetsbølge: Leverage som gikk i fem sesonger fra 2008 til 2012 på TNT Network kommer tilbake med nye episoder i …

Les Mer

Reklame