Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sunderland AFC har sparket Jack Ross som manager

Jack Ross har blitt sparket av Sunderland etter mindre enn 18 måneder som manager for League One-klubben.

Ross kom til Sunderland i 2018 som permanent etterfølger av Chris Coleman, men klarte ikke å lede klubben til umiddelbar opprykk tilbake til Sky Bet Championship, og tapte mot Charlton i sluttspillet i League One. The Black Cats har hatt store problemer i starten av årets sesong, og etter helgens 2 – 0 nederlag mot Lincoln City er nå klubben fra Nordøst England på en 6. plass i League One, åtte poeng bak Ipswich Town som er på 1.plass.

Sunderland-styreleder Stewart Donald:

Dette er en beslutning som er tatt med et tungt hjerte. Da vi ankom klubben for 18 måneder siden utnevnte vi Jack fordi vi følte at han var den rette mannen til å ta Sunderland fremover i mange år fremover. Jack har jobbet ekstremt hardt som har hjelpet oss med å oppnå stabilitet i klubben, og jeg takker ham inderlig for hans innsats. Jeg håper og tror at han vil fortsette å ha en vellykket karriere som manager.

Sunderland har bekreftet at assistentsjef James Fowler vil ta ansvar for laget på midlertidig basis mens klubben gjennomfører søket etter en ny manager.
The Black Cats møter Grimsby i Leasing.com Trophy tirsdag kveld før de vender tilbake til League One-aksjon mot Wycombe Wanderers 19. oktober.

Managere som blir linket til den ledige stillingen som manager på Stadium of Light er disse:

Kelvin Phillips (Tidligere Sunderland-spiller), Daniel Stendel, Sam Allardyce, Chris Hughton, Gareth Ainsworth, Paulo Di Canio, Roy Keane, Joey Barton, Nigel Clough, Paul Cook.

Kaoset tar aldri slutt for den tidligere Premier League-klubben som senest var på det øverste nivået i 2016/17. I 2018 kom det en dokumentar om nedturen som heter Sunderland Til I Die, som visste et bilde av en fallen klubb som fenger mange, inkludert en lidenskapelig Newcastle United-supporter.

Sunderland A.F.C. er en massiv klubb som sliter på nivå tre i engelsk fotball. Sist The Black Cats spilte hjemmekamp som var 28.september var det hele 29.954 tilskuere som så heltene sine vinne 2 – 1 over MK Dons, en massiv klubb med stolte supportere som ikke fortjener å spille på nivå tre. Forhåpentligvis snur det nå med dagens sparking av Jack Ross!!

Kanskje du også liker

Konsertanmeldelse: Michael Bublé – Telenor Arena

Nå på torsdag gikk turen til hovedstaden for redaksjonen da Tor-Arne og hans kjære var på Telenor Arena sammen med 16.998 tilskuere for å se …

Les Mer

Oppdatert liste på TV serier som har blitt kansellert i 2019/20

Vi skriver 20.mars og vi går mot slutten av TV sesongen 2019/20. Pr dato har 63 serier blitt sendt ferdig eller kansellert på grunn av …

Les Mer

Honor Blackman – Pussy Galore er død

Honor Blackman, skuespilleren som er mest kjent for å spille Bond-jenta Pussy Galore, er død i en alder av 94 år. Skuespillerinnen, som ble et …

Les Mer

Reklame