Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

System of A DOWN «Chop Suey» Er den første metallmusikkvideoen som treffer 1 milliard avspillinger på YouTube

System of a Down lastet opp «Chop Suey» musikkvideo til YouTube 2. oktober 2009. Nå, litt over 11 år senere har videoen overgått 1 milliard avspillinger. Sangen kommer fra System of a Downs  Toxicity fra 2oo1, som til dags dato har solgt over 2,7 millioner eksemplarer bare i USA. System of a Down har nylig lagt ut sin første nye musikk siden 2005 med tittelen Protect The Land & Genocidal Humanoidz, som du kan se under.

Bandet samlet inn til slutt $ 600 000 til Armenia Fund med utgivelsen, men planlegger ikke å gjøre noe mer nytt materiale ifølge gitaristen og vokalisten Daron Malakian.

Malakian sa nylig til BBC Sounds at det er litt mer komplisert enn det. «Det er ikke så enkelt å lage mer musikk sammen antar jeg. Jeg skulle ønske det var. Det burde være sa han. «Men det blir litt mer komplisert enn det. Jeg vil ikke komme inn i det som, Vel, det er denne personen og den personen. » Vi gjorde dette av en edel grunn, og vi gjorde dette av de rette grunnene. Vi tjente ingen penger på dette – alt vi har laget av disse sangene, har vi donert rett i Armenia Fund. »

«Så det var ikke som et pengegrep, vi prøvde ikke å få berømmelse og oppmerksomhet, og Hei, vi skal ødelegge Internett’, det var ikke noe sånt. Det var helt av den edle grunn til at landet trenger oss, og det var egentlig drivkraften og motivasjonen for dette – det handlet egentlig ikke om noe annet.

Wow, vi er så glade for å gjøre et nytt System of a Down-plate igjen. Men det at det skjedde så greit og alt sånt, jeg personlig gikk bort bort og sier det er synd at visse ting ikke kan komme sammen for å få det til å skje, la oss bare si. Fordi vi gjorde disse to sangene i en veldig behagelig, glatt måte. Alle kom overens!

Selv om dette var kun en gangs greie så får vi håpe på at System of a Down fortsetter som band, for det er ingen tvil om at bandet har vært savnet. Til sammen har videone til låtene Protect The Land og Genocidal Humanoidz blitt sett over 11 millioner!

Kanskje du også liker

Mario Mandžukić har sagt opp sin kontrakt med Al-Dubail

Mario Mandžukić har sagt opp sin kontrakt på Qatar-klubben Al-Duhail etter bare seks måneder med klubben, har spilleren bekreftet på Instagram. 34-åringen flyttet til Qatar …

Les Mer

Whitney Cummings om tidligere medstjerne Chris D’Elia som er anklaget av flere kvinner for rovdrift av kvinner må stoppes

Skuespillerinnen Whitney Cummings har brutt sin taushet om anklagene om seksuell forseelse mot Chris D’Elia, og sier at hun er “ødelagt og rasende” av det …

Les Mer

Carlo Ancelotti ny manager i Everton

Everton har i dag utnevnt Carlo Ancelotti som ny manager og kontrakten 60-åringen har skrivet under varer ut 2023/24-sesongen. Italieneren som ble sparket av Napoli …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly