Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

System Of A Down takker Joe Biden for å anerkjenne det armenske folkemordet

System Of A Down applauderer USAs president Joe Biden for å anerkjenne 1,5 millioner ofre for det armenske folkemordet.

System Of A Down hyller den amerikanske presidenten Joe Biden for å bli den første amerikanske presidenten som offisielt anerkjente det armenske folkemordet.

Biden utstedte en uttalelse 24. april, Armenian Remembrance Day, for å erkjenne fasene det osmanske riket påførte det armenske folket.

«Hvert år på denne dagen husker vi livene til alle de som døde i det osmanske folkemordet i den ottomanske tiden og forplikter oss til å forhindre at en slik grusomhet igjen oppstår,» begynner Bidens uttalelse. ”Fra og med 24. april 1915, med osmanske myndigheters arrestasjon av armenske intellektuelle og samfunnsledere i Konstantinopel, ble en og en halv million armenere deportert, massakrert eller marsjert til døden i en kamp for utryddelse. Vi hedrer ofrene for Meds Yeghern, slik at gruene over det som skjedde aldri går tapt for historien. Og vi husker slik at vi er stadig på vakt overfor den etsende innflytelsen av hat i alle dets former. »

Som svar la System Of A Down ut sin egen uttalelse på sosiale medier, og takket president Biden for hans historiske kunngjøring.

«Dette er ekstremt viktig,» uttalte kvartetten, «men bare en milepæl mot den lange veien for rettferdighet foran Tyrkia og dets overhengende behov for å gjøre det samme og gjøre bot på etterkommerne til 1,5 millioner armenere, grekere og assyrere som systematisk ble slaktet av sine ottomanske tyrkiske forfedre. ”

Alle armenske-amerikanere, System Of A Down, har lenge kjempet for offisiell anerkjennelse for folkemordet, der alle fire bandmedlemmer mistet familiemedlemmer. Sangen P.L.U.C.K. på bandets selvtitulerte debutalbum fra 1998 henviste eksplisitt til den morderiske kampanjen, og ba om ‘Recognition, Restoration, Reparation’.

Kanskje du også liker

Plateanmeldelse: Ozzy Osbourne – Ordinary Man

Sist vi hørte noe fra Ozzy Osbourne var i 2010 da han ga ut Scream til undertegnede store skuffelse, hva som har skjedd på disse …

Les Mer

Henri Lansbury klar for Bristol City

Midtbanespilleren Henri Lansbury (30) har gått til Sky Bet Championship-klubben Bristol City etter at kontrakten hans med Aston Villa ble avsluttet med gjensidig samtykke. Ifølge …

Les Mer

Lauren Cohan er tilbake i The Walking Dead

Gledelig nyheter for fansen av The Walking Dead som har premiere på sesong 10 i morgen (søndag) i USA. Lauren Cohan som spiller Maggie er …

Les Mer