Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Hu gir ut en versjon på mongolsk av Metallicas Sad But True

The HU episke cover av Sad But True hyller Metallicas år med «ubarmhjertig turné og tidløs musikk».

Det mongolske bandet  The Hu har gitt ut en cover av Metallicas Sad But True. The HU versjon av Sad But True beholder originalens melodi, men spinner tradisjonelle mongolske instrumenter og et mongolsk språkstemme inn i miksen, og har til og med bandets tradisjonelle «Hu! Hu! Hu!» sang.

Videoen forsterker med sin episke natur, med store stormer som raser og branner, flammer og gnister flyr og en melding som kanskje eller ikke kan være noe om at nytteløshet og vann er mer dyrebar enn gull. Uansett er det virkelig spektakulært.

«Metallica har vært en enorm innflytelse og inspirasjon for oss som musikkfans og musikere,» sier Gala, halssanger og Morin Khuur-spiller. «Vi beundrer deres 40 år med ubarmhjertige turnéer og den tidløse, unike musikken de har skapt. Det er en stor ære å vise dem vår respekt og takknemlighet ved å spille inn en versjon av Sad But True på vårt språk og i stil med The HU. »

I 2019 fortalte The HU Classic Rock om sangene som inspirerte dem, og inkluderte en annen Metallica-sang blant deres valg. «Nothing Else Matters er en melodisk sang, men den har reell kraft bak seg,» sa Gala. «Jeg elsker mange av Metallicas sanger, men slik James Hetfield synger dette, føler jeg faktisk at det er relatert til sjelen min.»

The HU cover av Sad But True er den første utgivelsen som er hentet fra The Best Of Better Noise Music: 15 Years Of Rock, en serie med coverversjoner av sanger fra Better Noise Music-etiketten. Andre handlinger på etiketten inkluderer Five Finger Death Punch, Motley Crue, Papa Roach, From Ashes To New og All That Remains.

The HU ble grunnlagt i 2016 i Ulaanbaatar, Mongolia og har gitt ut et studio album som heter The Gereg. Albumet ble en stor suksess i Australia, Sverige, bandet spiller i sjangerne folk metal, folk rock. 

Kanskje du også liker

Filmanmeldelse: Sauen Shaun filmen -Farmageddon

Vi tok med gjengen fra redaksjonen med på Odeon Kino i Moss for å se Sauen Shaun filmen Farmageddon, som hadde premiere i november 2019. …

Les Mer

Kenny Rogers er død

I dag kom det triste budskapet at Kenny Rogers har gått bort i en alder av 81 år. Legenden døde 20. mars 2020 i sitt …

Les Mer

Vi anbefaler 20 serier som kommer på strømmetjenester og TV

Det skjer mye om dagen på strømmetjenester/TV der serier blir født, ser en ny vår og blir kansellert. Her er min anbefaling av 20 serier …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly