Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Record Academy og MusiCares oppretter fond for artister som sliter på grunn av coromaviruset

The Record Academy har gått sammen med veldedige stiftelse MusiCares for å sette opp et avlastningsfond for artister som er påvirket av det som skjer om dagen med coronaviruset som endt med en krisesituasjon.

Turneer og konserter rundt om i verden er enten blitt avlyst eller utsatt etter som musikkindustrien triller ut fra spredningen av viruset. Legg til det begrensninger i antall mennesker som kan samles og nedleggelse av mange arenaer, og artister på tvers av alle musikksjangere sliter i denne spesielle tiden.

The Recording Academy og MusiCares har hver sin side gitt en innledende donasjon på 1 million dollar til COVID-19-fondet, med de forskjellige kapitlene i Recording Academy som lovet å hjelpe ved å lansere ytterligere innsamlingsstasjoner.

Styreleder og midlertidig administrerende direktør for Recording Academy Harvey Mason sier: «Avlysning av hendelser er på enestående nivå, og situasjonen krever derfor en hidtil uset respons.

Mange i bransjen er nå i krise og vet ikke hva fremtiden har eller må håndtere alvorlige kommersielle realiteter. Vi ber hele bransjen om å stå sammen med oss ​​for å støtte musikere, artister og profesjonelle som er grunnfjellet og fremtiden til vårt musikkmiljø.

Det er i tider som disse at mange av oss henvender oss til musikk. Musikk kan hjelpe oss med å takle, og har makt til å bringe oss sammen i en tid der mange av oss kan føle oss isolerte. Vi oppfordrer folk overalt til å omfavne musikkbransjen som trenger vår hjelp i disse usikre tider.

MusiCares-leder Steve Boom legger til: «Musikkbransjen er bygget på arbeidet til musikere, artister og musikkfagfolk. Det er i tider som disse at bransjen må komme sammen for å støtte de som sliter, særlig de som er avhengige av å turnere inntekter for å overleve.

Vi vet at dette fondet vil være viktig. Vi kan ikke gjøre det alene og det er derfor vi ber hele musikkfellesskapet inkludert plateselskap, strømmetjenester og alle som kan bli med oss ​​i denne viktige innsatsen. Vi er alle sammen når de gode tider ruller, og det er viktig at vi alle er i når tider er tøffe, også.

COVID-19-fondets nettsted er nå live. Donasjoner kan gis, og artister som trenger støtte, kan også søke direkte om hjelp på nettstedet. Bandcamp har også kunngjort et forsøk på å hjelpe artister ved å frafalle inntektsandelen på alt salg kommende fredag ​​(20. mars) fra midnatt til midnatt (Vi ligger åtte timer etter USA tid).

Bandcamps medgründer og administrerende direktør Ethan Diamond uttaler seg:

For mange artister kan en eneste dag med økt salg kunne bety forskjellen mellom å kunne betale husleie eller ikke. Likevel anser vi dette som bare et utgangspunkt. Musikere vil fortsette å føle effekten av tapte inntekter i mange måneder fremover, så vi deler også noen ideer nedenfor om hvordan fans kan støtte artistene de elsker og hvordan artister kan gi fans nye, kreative måter å gi støtte.

Det kan høres enkelt ut, men den beste måten å hjelpe artister er med din direkte økonomiske støtte, og vi håper du vil bli med oss ​​på fredag ​​og gjennom de kommende månedene når vi jobber for å støtte kunstnere i denne utfordrende tiden. Med musikere som sliter økonomisk på grunn av avlysninger av konserter og show, her er 10 måter å hjelpe dine favorittartister.

Kanskje du også liker

Filmanmeldelse: Spion i Aksjon

Masse action men litt vel overdrevet. Selv til barnefilm og være. Lance Sterling med stemmen til John Carew er en meget elegant spion som alltid …

Les Mer

TV stjernen John Callahan fra All my Children er død

Skuespiller John Callahan er død i en alder av 66 år. Hans eks-kone Eva LaRue bekreftet bortgangen på Instagram. 66-åringen var best kjent for sin …

Les Mer

Carlo Ancelotti ny manager i Everton

Everton har i dag utnevnt Carlo Ancelotti som ny manager og kontrakten 60-åringen har skrivet under varer ut 2023/24-sesongen. Italieneren som ble sparket av Napoli …

Les Mer

Reklame