Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Walking Dead er tilbake med nye episoder av sesong 10 etter en lang pause på grunn av Covid-19 – Inneholder spoilers

The Walking Dead sesong 10 har nettopp blitt gjenopptatt på AMC med seks bonusepisoder som godbit for fans av serien. Når kommer sesong 10, episode 18 på luften?

Den tiende sesongen av The Walking Dead har vært etterlengtet av fans etter at showet gikk i pause i oktober 2020.

Episode 16, med tittelen A Certain Doom, var forventet å være sesongfinalen til skaperne kunngjorde seks ekstra episoder.

Sesongen vil bestå av 22 episoder totalt, og den følger de overlevende i etterkant av Whisperer War.

Bonusepisodene ønsker noen nye karakterer velkommen, inkludert Negans (spilt av Jeffrey Dean Morgan) dødssyke kone Lucille (Hilarie Burton). Noen fans har allerede sett episode 17, som avslørte identiteten til den mystiske maskerte figuren.

For de som har tilgang til streamingtjenesten AMC +, kunne de se den første bonusepisoden 21. februar. Resten av USA vil kunne se episode 17 28. februar på AMC, med fremtidige episoder på 21 søndager.

Når det gjelder episode 18, vil de kunne se episode 18 fra søndag 7. mars på AMC. Det har vært noe tilbakeslag for fansen som ikke har tilgang til AMC + ettersom de har tatt opp spørsmålet om store spoilere.

Den kommende episoden heter Find Me og synopsis sier: «Daryl (Norman Reedus) og Carol (Melissa McBride) finner en gammel hytte som tar Daryl tilbake til årene borte fra gruppen etter at Rick (Andrew Lincoln) forsvant.

«Han gjenopplever det smertefulle minnet om å møte en tilbakeholden overlevende og de giftige hendelsene som forsterket forholdet til Dog.»

En sniktitt for episode 18 er utgitt, og den viser Daryl gå alene gjennom skogen når han kommer over en hund.

Hunden bjeffer og han fører Daryl til en trehytte omgitt av vandrere. Fans lærer at hunden tilsynelatende ble brukt som agn av innbyggeren inne i hytta – en kvikk kvinne som hopper ut og angriper Daryl.

Hun spør: «Hvem i helvete er du?» mens han retter en pistol mot en forsvarsløs Daryl, og han svarer: «Jeg drar». Kvinnen går i veien og advarer ham om at han ikke skal dra, og han blir stående med hendene i været.

For de med AMC + som allerede har sett episoden, ble mysterykvinnen identifisert som Leah (Lynn Collins). Hovedmanusforfatter og produsent for den postapokalyptiske serien, Angela Kang, åpnet seg for hvordan de seks ekstra episodene ble fylt.

Hun forklarte hvordan de nye episodene var en blanding av sesong 11-historier og helt nye bonusfortellinger. Når hun snakket med Entertainment Weekly, sa hun: «Vi var litt dypt inne i sesong 11 på det tidspunktet vi ble avbrutt av pandemien og slags svingende.

«Så det er noen deler av historien vi flyttet opp, men det er mye av det som egentlig vi gjorde spesielt for disse episodene, slik at vi kunne redde det vi hadde planlagt for mye av sesong 11 som de er .

«Og så er det ting som Her er Negan som falt et sted imellom.»

Her er Negan en frittstående tegneseriehistorie, og skaperne av serien hadde alltid vært opptatt av å presentere den i showet.

De følte at bonusepisodene ga den perfekte muligheten til å finpusse på antagonisten Negans tragiske fortid.

For de som allerede har startet de ekstra episodene, var de glade for å finne ut om forholdet hans til kona.

Endelig er The Walking Dead tilbake med de resten av episodene av sesong 10 er ute noen timer senere på HBO Nordic. Se en forsmak av de de første minuttene i episode 17!

Kanskje du også liker

Faith No More – King for a Day…Fool for a Lifetime er 25 år i dag

King for a Day … Fool for a Lifetime er det femte studio albumet til San Francisco-baserte bandet Faith No More ble i dag gitt …

Les Mer

Washington Redkins dropper navnet sitt og endrer logoen sin etter beskyldninger for rasisme

NFL-klubben Washington har offisielt droppet navnet sitt «Redskins», som ble bedt om etter press fra indianersamfunnet og sponsorer. Varemerket lanserte en gjennomgang av klubbnavnet etter …

Les Mer

Sektlederen Keith Raniere dømt til 120 års fengsel for sex-slaveri

NXIVM-leder Keith Raniere er dømt til 120 års fengsel for sin involvering i en høyt profilert sexhandel. Det amerikanske advokatkontoret for det østlige distriktet i …

Les Mer