Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Walking Dead – Fortsettelsen av sesong 10 er tilbake 28.februar

Mindre enn to måneder etter at The Walking Dead sendte sesong 10 har AMC satt en premiere-dato for sesongens seks gjenværende bonusepisoder.

De siste seks episodene kommer i gang søndag 28. februar med hver episode som faller på AMC +, nettverkets premium streaming-pakke, torsdagen før den lineære debuten.

Vanlige seere vil huske at sesong 10s «fauxnale» ble avsluttet med at Daryl avsluttet Whisperers-leder Betas terrorperiode (og på grufull måte); Maggie kommer tilbake til brettet (akkurat i tide for å redde Gabriel); Virgil skjer på MIA Connie (verre for slitasje, men veldig levende); og Eugene, Ezekiel, Yumiko og Princess var omgitt av det som så ut som stormtropper (men var mer sannsynlig Commonwealth-soldater).

Som tidligere rapportert, vil Hilarie Burton den virkelige hustruen til Negan-portretteren Jeffrey Dean Morgan vises i bonusepisodene som Negans avdøde kone, Lucille, etter hvem han kalte sin beryktede baseballtreet sitt for. Robert Patrick (Scorpion) og den relative nykommeren Okea Eme-Akwari vil også være gjestestjerne i løpet av de seks nye episodene.

For å tide deg frem til februar har AMC også droppet logglinjer for de seks bonusepisodene, som du kan lese nedenfor:

“Home Sweet Home” (Episode 17): Maggie har kommet tilbake med en historie hun ikke er klar til å dele, selv når fortiden hennes innhenter henne. Negans sikkerhet er på spill igjen. Daryl og Maggie kjemper mot en usett og ukjent tråd.

“Find Me” (Episode 18): Et eventyr for Daryl og Carol snur seg sidelengs når de kommer over en gammel hytte. Det tar Daryl tilbake til årene da han forlot gruppen etter at Rick forsvant mens han gjenopplever en tid som bare apokalypsen kunne manifestere.

“One More” (episode 19): Gabriel og Aaron søker etter mat og forsyninger for å bringe tilbake til Alexandria. Små tragedier fører til større tragedier ettersom troen blir brutt og optimismen blir fragmentert når de blir satt på prøve.

“Splinter” (Episode 20): Eugene, Ezekiel, Yumiko og Princess blir fanget og skilt. Prinsesse sliter med minner fra sin traumatiske fortid og prøver å flykte på en eller annen måte ved hjelp av Esekiel.

“Diverged” (Episode 21): Daryl og Carol kommer til en gaffel i veien og går hver til sitt. Hver gang de går inn i sin egen type overlevelsesmodus, blir de enkleste utfordringene mye vanskeligere. Vil deres individuelle reiser være vippepunktet som trengs for å reparere vennskapet deres, eller er avstanden mellom dem permanent?

“Here’s Negan” (Episode 22): Carol tar Negan med på en reise i håp om å minimere den økende spenningen. Negan reflekterer over hendelsene som førte ham til dette punktet og kommer til en konklusjon om hans fremtid.

Ingen grunn til å bekymre deg for Daryl og Carol for mye, skjønt: En spinoff sentrert om Norman Reedus og Melissa McBrides karakterer er bestilt på AMC, mens moderskipserien avsluttes med sesong 11 som vil bli avsluttet i 2022. Her får du en liten forsmak av de siste seks episodene av sesong 10.

Gleder meg!!

Kanskje du også liker

Paul Gascoigne er tilbake på spriten, men insisterer på at han kan kontrollere den

Den tidligere stjernen i Newcastle United og England innrømmer at han alltid vil være alkoholiker, sier at han kan begrense mengden han drikker. Fotballlegenden Paul …

Les Mer

The Sinner er fornyet for sesong 4

I dag ble det kjent at USA Network har fornyet The Sinner med ny sesong som vil ha premiere i 2021. USA Network vil fortsette …

Les Mer

Blackpool Fc har sparket Simon Grayson

Simon Grayson (Tidligere Leeds United og Sunderland) har i dag fått sparken i den tidligere Premier League-klubben Blackpool FC som pr dato spiller på nivå …

Les Mer