Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Walking Dead – Sesong 10 trailer

Den tiende sesongen av The Walking Dead, en amerikansk post-apokalyptisk skrekk-TV-serie på AMC skal etter planen ha premiere 6. oktober 2019. Serien er utviklet for TV av Frank Darabont, som er basert på tegneserien til Robert Kirkman, Tony Moore, og Charlie Adlard.

De utøvende produsentene er nevnte Robert Kirkman, David Alpert, Scott M. Gimple, Angela Kang, Greg Nicotero, Tom Luse, Denise Huth og Gale Anne Hurd, med Kang som er hovedmanusforfatter og produsent for andre sesong på rad.

Denne sesongen tilpasser materiale fra utgave nr. 145 og videre av tegneserien og fokuserer på gruppens forberedelser og krig mot The Whisperers. Flere måneder etter massakren under samfunnets messe som ble utført av Alpha (Samantha Morton), fokuserer denne sesongen på de forente samfunnene når de setter i gang en kamp for å få slutt på trusselen fra The Whisperers.

Sesong 10 er siste sesong for serien vanlige Danai Gurira, som har portrettert Michonne siden den Sesong 3. I juli 2019 ble det kunngjort at Thora Birch og Kevin Carroll har fått en rolle i sesong 10. Birch spiller Gamma et medlem av The Whisperers og Carroll spiller Virgil som er en overlevende som leter etter sin familie.

Når det gjelder Lauren Cohans status i The Walking Dead som Maggie Greene, sier hovedmanusforfatter Angela Kang:

Jeg vil bare si at vi jobber med det. Cohan forlot The Walking Dead i sin niende sesong for å spille hovedrollen i TV-serien Whiskey Cavalier, men den serien ble kansellert etter kun en sesong av ABC Network i mai.

Etter å ha sett traileren til sesong 10 så gleder Halvard Henry og co seg til sesong 10 skal komme på TV 6.oktober. The Walking Dead har levert fra start en og nå er det bare å håpe at Maggie kommer tilbake etter et års pause.

Gleder du deg til sesong 10? Kommentar ønsket velkommen!!

Kanskje du også liker

Niko Kovač ferdig i Bayern München

Bayern München bekrefter søndag at de har kvittet seg med Niko Kovac (48) som trener. Kroaten har vært under hardt press i den tyske storklubben helt …

Les Mer

Japans statsminister Shinzo Abe trekker seg av helsemessige årsaker

Shinzo Abe, den lengst fungerende japanske statsministeren i historien, har trukket seg med henvisning til helsemessige årsaker. «Selv om det er et år igjen i …

Les Mer

Musikkprodusent og fengselfuglen Phil Spector er død på grunn av Covid-19

Skaper av popmusikkens «wall of sound» tilbrakte sine siste år i fengsel etter å ha blitt dømt for å drapet på skuespillerinnen Lana Clarkson. I …

Les Mer