Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Walking Dead – Sesong 10 trailer

Den tiende sesongen av The Walking Dead, en amerikansk post-apokalyptisk skrekk-TV-serie på AMC skal etter planen ha premiere 6. oktober 2019. Serien er utviklet for TV av Frank Darabont, som er basert på tegneserien til Robert Kirkman, Tony Moore, og Charlie Adlard.

De utøvende produsentene er nevnte Robert Kirkman, David Alpert, Scott M. Gimple, Angela Kang, Greg Nicotero, Tom Luse, Denise Huth og Gale Anne Hurd, med Kang som er hovedmanusforfatter og produsent for andre sesong på rad.

Denne sesongen tilpasser materiale fra utgave nr. 145 og videre av tegneserien og fokuserer på gruppens forberedelser og krig mot The Whisperers. Flere måneder etter massakren under samfunnets messe som ble utført av Alpha (Samantha Morton), fokuserer denne sesongen på de forente samfunnene når de setter i gang en kamp for å få slutt på trusselen fra The Whisperers.

Sesong 10 er siste sesong for serien vanlige Danai Gurira, som har portrettert Michonne siden den Sesong 3. I juli 2019 ble det kunngjort at Thora Birch og Kevin Carroll har fått en rolle i sesong 10. Birch spiller Gamma et medlem av The Whisperers og Carroll spiller Virgil som er en overlevende som leter etter sin familie.

Når det gjelder Lauren Cohans status i The Walking Dead som Maggie Greene, sier hovedmanusforfatter Angela Kang:

Jeg vil bare si at vi jobber med det. Cohan forlot The Walking Dead i sin niende sesong for å spille hovedrollen i TV-serien Whiskey Cavalier, men den serien ble kansellert etter kun en sesong av ABC Network i mai.

Etter å ha sett traileren til sesong 10 så gleder Halvard Henry og co seg til sesong 10 skal komme på TV 6.oktober. The Walking Dead har levert fra start en og nå er det bare å håpe at Maggie kommer tilbake etter et års pause.

Gleder du deg til sesong 10? Kommentar ønsket velkommen!!

Kanskje du også liker

Alexi Laiho fra Children of Bodom er død

Alexi Laiho grunnlegger, vokalist og gitarist i det finske metalbandet Children of Bodom, døde 41 år gammel i forrige uke hjemme hos seg selv i …

Les Mer

ABC Network sendeplan for høsten 2020

Modern Family og How to Get Away with Murder er ferdig som serier etter mange år med suksess, men ABC vil fremdeles ønske mange gamle …

Les Mer

Pave Francis fordømmer drapet av George Floyd, kaller USAs uro ‘urovekkende’

Pave Francis har kalt George Floyds død i hendene på amerikanske politifolk for «tragisk» og sagt at han ber for han, og alle de andre …

Les Mer