Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Walking Dead – Sesong 10 trailer

Den tiende sesongen av The Walking Dead, en amerikansk post-apokalyptisk skrekk-TV-serie på AMC skal etter planen ha premiere 6. oktober 2019. Serien er utviklet for TV av Frank Darabont, som er basert på tegneserien til Robert Kirkman, Tony Moore, og Charlie Adlard.

De utøvende produsentene er nevnte Robert Kirkman, David Alpert, Scott M. Gimple, Angela Kang, Greg Nicotero, Tom Luse, Denise Huth og Gale Anne Hurd, med Kang som er hovedmanusforfatter og produsent for andre sesong på rad.

Denne sesongen tilpasser materiale fra utgave nr. 145 og videre av tegneserien og fokuserer på gruppens forberedelser og krig mot The Whisperers. Flere måneder etter massakren under samfunnets messe som ble utført av Alpha (Samantha Morton), fokuserer denne sesongen på de forente samfunnene når de setter i gang en kamp for å få slutt på trusselen fra The Whisperers.

Sesong 10 er siste sesong for serien vanlige Danai Gurira, som har portrettert Michonne siden den Sesong 3. I juli 2019 ble det kunngjort at Thora Birch og Kevin Carroll har fått en rolle i sesong 10. Birch spiller Gamma et medlem av The Whisperers og Carroll spiller Virgil som er en overlevende som leter etter sin familie.

Når det gjelder Lauren Cohans status i The Walking Dead som Maggie Greene, sier hovedmanusforfatter Angela Kang:

Jeg vil bare si at vi jobber med det. Cohan forlot The Walking Dead i sin niende sesong for å spille hovedrollen i TV-serien Whiskey Cavalier, men den serien ble kansellert etter kun en sesong av ABC Network i mai.

Etter å ha sett traileren til sesong 10 så gleder Halvard Henry og co seg til sesong 10 skal komme på TV 6.oktober. The Walking Dead har levert fra start en og nå er det bare å håpe at Maggie kommer tilbake etter et års pause.

Gleder du deg til sesong 10? Kommentar ønsket velkommen!!

Kanskje du også liker

Night Stalker – Seriemorderen som skapte stor frykt i San Francisco og Los Angeles fra 1984 og 85 kommer til Netflix 13.januar

Jeg har en følelse at mange vil legge seg i sofaen 13.januar da dokumentaren om seriemorderen Night Stalker «Richard Ramirez kommer på Netflix. Fra juni …

Les Mer

Ukens leder – På trynet inn i det nye året

Opptakten til det nye året i 2021 var lovende. En vaksine er på vei for Covid 19, hele to typer til Norge i første omgang. …

Les Mer

Ukens leder: Marius Müller – Myten og legenden

Marius Müller er Norges ubestridte gitar legende og han døde så altfor tidlig i en bilulykke bare 40 år gammel. Han var kjent for å …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly