Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The White Lotus fornyet for sesong 2

Etter å ha sett to dager i strekk den nye suksessen fra HBO i The White Lotus har jeg krysset fingrene for en stor nyhet fra nettverket, som har huset favoritter i Six Feet Under, Sopranos, Oz, Game of Thrones, Westworld for å nevne noen serier.

I går ble det klart at The White Lotus har blitt fornyet til min store glede. HBO har bestilt et nytt opphold på The White Lotus, selv om gjestene og lokalene vil være forskjellige i sesong 2.

Serien er beskrevet som en sosial satire som ligger på et eksklusivt feriested  på Hawaii som følger ferien til forskjellige gjester i løpet av en uke mens de forynges i paradis. Men for hver dag som gikk, dukket det opp en mørkere kompleksitet blant disse bilde-perfekte reisende, hotellets glade ansatte og selve det idylliske området.

Sesong 2, som ble kunngjort på tirsdag vil forlate omgivelsene på Hawaii og følge en annen gruppe ferierende når de flyr til en annen White Lotus -eiendom.

Seriens skaper Mike White antydet nylig formatet av antologi-typen og fortalte nettstedet TVLine at han håpet på en fornyelse til sesong 2, “Det måtte være et annet hotell, som for eksempel The White Lotus: San Tropez eller noe.

“Jeg tror ikke du kan troverdig ha [alle sesong 1 -gjestene] på samme ferie igjen,” forklarte han. “Men kanskje det kan være en ting av Marvel Universe, hvor noen av dem ville komme tilbake. Vi inngikk bare ett års avtaler med skuespillerne, så vi måtte finne ut hvem som er tilgjengelig. »

Francesca Orsi, EVP for HBO Programming, proklamerte The White Lotus ‘fornyelse ved å si: “Mike har nok en gang levert et helt sentralt HBO -show, og det er snakk om byen. Vi var begeistret for å høre hvor han ville gå neste gang, etter å ha avsluttet dette episke kapitlet på Hawaii, og kan ikke vente med å fortsette å følge ham uansett hvor han tar oss. ”

The White Lotus kan du se på HBO Nordic og sesong 1 er på seks episoder episoder. Skuespillere som Connie Britton ” Friday Night Lights”, Steve Zahn “Treme”, Murray Bartlett “Looking”, Alexandra Daddario “True Detective”, Jake Lacy “Better With You”, Jennifer Coolidge “Joey og 2 Broke Girls”, Sydney Sweeney “Sharp Objects og Euphoria).

Har du ennå ikke sett The White Lotus så må du bare se traileren til sesongen som er ute nå. Herlig drama/komedie/satire som leverer fra første episode. Dette er en serie som gikk hjem hos Halvard Henry – Terningkast 5.

Gleder meg til sesong 2. HBO er å blir TV-kanalen som leverer alltid. The White Lotus anbefales på det varmeste!

 

Kanskje du også liker

3 til 1 med The Warning

Jeg oppdaget The Warning tidligere i år og for en oppdagelse. Den meksikanske trio som ble grunnlagt i 2013 av søstrene Daniela Villarreal (Vokal og …

Les Mer

Emiliano Marcondes har signert en treårsavtale med AFC Bournemouth

AFC Bournemouth har fullført signeringen av den angripende midtbanespilleren Emiliano Marcondes på en treårsavtale. 26-åringen ankommer Vitality Stadium som gratisagent etter å ha forlatt Brentford …

Les Mer

Konsertanmeldelse: Christel Alsos – Moss Kulturhus

Omsider var konsertsesongen i gang for kulturavdelingen til Halvard Henry med Venner. Vi pleide å gå på mye konserter med et bredt spekter av musikk …

Les Mer