Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Theo Walcott er tilbake i Southampton FC etter 14 år i Arsenal og Everton

Theo Walcott er tilbake der alt startet en gang for 15 år siden. Siden januar 2006 har 31-åringen spilt for Arsenal, Everton som nå er lånt ut til ungdomsklubben Southampton FC. Siden 2006 har Walcott fått 47 kamper, 8 mål for England.

Southampton Football Club er stolt over å kunngjøre at Theo Walcott, en av de mest berømte akademikerne i sin historie, har returnert til St Mary’s.

Spissen blir i dag igjen en Saints-spiller og blir med på et sesonglån fra Everton nesten 15 år siden han reiste fra sørkysten som tenåring.

Walcott ble den yngste førstelagsspilleren noensinne som har spilt for Southampton da han debuterte i august 2005, bare 16 år og 143 dager, før han hadde en slik innvirkning at det fikk Arsenal til å signere ham i januar 2006.

Han spilte i 12 år på Emirates Stadium, spilte 397 kamper, scoret 108 mål og vant to ganger FA-cupen, før han flyttet til Everton i januar 2018.

Walcott, som var en del av Southampton-laget som nådde 2005 FA Youth Cup-finalen, har også spilt 47 landskamper for England siden han debuterte som landslagsspiller i en alder av 17, da han fortsatte å bli en av de fineste kandidatene noensinne til dukker opp fra Saints Academy.

Nå kommer Walcott hjem, og legger til ekstra styrke til Ralph Hasenhüttls tropp resten av 2020/21-kampanjen.

Theo Walcott sier til nettsiden til Southampton FC:

“Jeg hadde noen muligheter fra andre klubber, men så snart Southampton kom inn for meg, er det en del av meg og har gjort meg til den spilleren jeg er. Det er i hjertet mitt.

“Jeg vil nok gråte, vedder jeg på når jeg først spiller, og det betyr så mye. Alle menneskene som fikk det til å skje, kan jeg ikke takke dem nok. Ærlig talt, jeg er så fornøyd.

“Jeg er tapt for ord da Southampton kom på bordet, og for meg var det en så enkel beslutning.

«For å få sjansen til å jobbe også med manager og disse unge spillerne som kommer gjennom, føler jeg at jeg har tatt det riktige valget.»

Ralph Hasenhüttl sier til Southampton FC nettside:

”Det er mye historie mellom denne klubben og Theo, så jeg vet hvor spesielt dette vil være for ham og for våre supportere.

”Men det som er viktigst for meg er at vi har signert en spiller som kan hjelpe troppen vår og gi oss et annet sterkt alternativ i vårt angrep.

”Theo er en som har alle egenskapene til å passe godt inn i laget vårt og vår spillestil, og jeg vet fra å snakke med ham at han forstår hva vi vil, og at han er spent på å være en del av det vi gjør her.

“Hans erfaring og innflytelse vil også være viktig for våre unge spillere. Tanken er ikke å blokkere utviklingen deres, men at dette skal gjøre det raskere. Fra denne profesjonelle kan de lære og vokse som spillere for fremtiden til klubben vår. ”

Theo Walcott er endelig hjemme i den klubben som gjorde han til den spilleren ham ble i 2006. 100 % kvalitet som Halvard Henry har hatt stor glede av siden. Dette er en gledelig signering av Southampton FC!

Kanskje du også liker

Spiral: From The Book of Saw

Spiral: From The Book of Saw er den kommende niende skrekkfilm fra filmserien SAW. Spiral er regissert av Darren Lynn Bousman, og skrevet av Josh …

Les Mer

President Trump har et ansvar for det som skjer i Washington

Akkurat nå topper Donald J. Trump alt av presidenter. Historisk sett kommer presidenten til å bli husket for en ting og det er å være …

Les Mer

23 popstjerner med en veldedighetssingel med formål for inntekt til coronaviruset

Til støtte for global innsats for å holde seg inne og redusere spredningen av det nye coronaviruset har noen av Storbritannias største artister gått sammen …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly