Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tidligere AC/DC bassist Paul Matters er død

Tidligere AC/DC bassist Paul Matters er død.

Nyheten om hans bortgang ble avslørt av vennen Rod Wescombe på Facebook.

Matters begynte i AC/DC i 1975 etter innspillingen av bandets debutalbum, High Voltage, som ble erstattet bare uker senere av Mark Evans, tilsynelatende på forespørsel fra Bon Scott. Han sluttet tilsynelatende med musikk etter å ha blitt sparket fra bandet.

Rod Westcome sier:

«Sjokkert og trist å høre om bortgangen til Paul Matters. Jeg møtte Paul først i 1973 da han spilte bass i ‘Armageddon’ på en konsert i Hamilton, Newcastle, New South Wales. Da jeg bodde i Toronto, falt han inn i huset på sene timer for å feste, og han elsket å feste. I slutten av 75 etter at han forlot AC/DC spilte vi sammen i et engangsband kalt ‘Miss Australia Band’ på en konsert på en ferge på Lake Macquarie.

Jeg flyttet til Sunshine på sjøen lenger sør, og Paul falt inn for å slappe av når han var i området. Jeg husker at han alltid kunne få meg til å le når han var i humør. Etter å ha forlatt New South Wales mistet jeg kontakten med ham som mange andre mennesker gjennom årene. Fra alle rapporter levde han et tilbaketrukket liv i sine senere år, og hans tidlige rock n ‘roll livsstil førte til skrantende helse. Han vil bli savnet av alle som kjente ham. »

Matters har bare gitt et presseintervju siden hans avskjedigelse fra AC/DC, i forfatter Jesse Finks Bon Scott-biografi Bon: The Last Highway. Paul Matters var aktiv fra 1968 til 75!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Ukens leder: Konsertanmeldelse av Chris Holsten

Vi var virkelig på G denne fredagskvelden og fikk se et show uten like på Verket Scene i Moss av denne fantastiske gutten fra Lillestrøm …

Les Mer

Netflix har fornyet Glow med fjerde og siste sesong

GLOW som har gått i tre sesonger med stor suksess på Netflix ble i går fornyet for en siste runde på Netflix, som vil bli …

Les Mer

Topp 10 favoritter – Juli, del 2, 2019

På den aller siste dagen i denne uken får du en ny deilig post med Topp 10 favoritter i musikkverden. I del 2 får du …

Les Mer