Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tidligere Love Island programleder Caroline Flack er død

Reklame

Caroline Flack (40) tidligere programleder av Love Island, er funnet død i leiligheten sin i London, har familien bekreftet.

En advokat for familien sa at stjernen hadde tatt sitt eget liv. Hun sluttet i datingshowet etter at hun ble siktet for overgrep mot partneren sin i desember og skulle stå til rettssak neste måned. I tillegg til å presentere ITVs Love Island hadde hun vært programleder for The X Factor og vunnet Strictly Come Dancing i 2014. Familien sier i en uttalelse: Vi kan bekrefte at våres Caroline har gått bort i dag, 15. februar. Vi ber om at pressen respekterer personvernet til familien på dette vanskelige tidspunktet, og vi ber om at de ikke gjør noe forsøk på å kontakte oss og eller fotografere oss.»

Bekreftelse av lørdagskvelden Love Island-episoden vil ikke bli sendt, sa en ITV-talskvinne: Alle på Love Island og ITV er sjokkerte og lei seg over denne triste nyheten. Caroline var et høyt elsket medlem av Love Island-teamet, og våres oppriktige tanker og medfølelse er med hennes familie og venner.»

Laura Whitmore (bilde), som overtok som programleder for Live Island etter Flacks arrestasjon, la ut et bilde av paret på Twitter og skrev: «Jeg prøver å finne ordene, men jeg kan ikke.»

Kjendisene står i kø i kveld for å hylle den tidligere Love Island -programlederen. Her er en klippe av noen hyllester:

TV-programleder Jonathan Ross sa at han hadde vært i kontakt med Flack nylig og hadde håpet at hun hadde det bedre. Hun var talentfull og smart og sympatisk og hun vil bli savnet. Det er forferdelig, twitret han. Love Island-stjernen Wes Nelson kalte Flack «en absolutt diamant» og sa at han var knust ved bortgangen av «en av de varmeste morsomste menneskene jeg noensinne har møtt».

Amber Davies, vinneren av Love Island 2017, twitret: Mitt hjerte er faktisk ødelagt.TV-programleder Davina McCall skrev: «Jeg vet ikke en gang hva jeg skal si. Hjertet mitt går ut til vennene hennes og familien. Jeg kan være litt stille i kveld på sosiale medier. virker bare ikke riktig.

Strictly co-vert Tess Daly sa: Helt sjokkert og ødelagt av denne tragiske nyheten. Hvil i fred Caroline, din vakre jente. This Morning -programlederen Phillip Schofield hyllet et innlegg på Instagram, og skrev: «Du stakkars elskede jenta, mitt hjerte er knust #BeKind».

Caroline Louise Flack (9. november 1979 – 15. februar 2020 var en engelsk radio- og tv-programleder. Hun begynte sin karriere som skuespillerinne, med hovedrollen i Bo Selecta! i 2002 og presenterte forskjellige ITV2 spin-off-show som jeg er en kjendis … Få meg ut herfra! NÅ! fra 2009 til 2010 og Xtra Factor fra 2011 til 2013.

Flack vant den tolvte sesongen av Strictly Come Dancing i 2014 og året etter begynte hun å presentere på serier som Love Island og The X Factor, og erstattet mangeårige programleder Dermot O’Leary for sistnevnte. I dag 15.februar ble det kjent at TV-personligheten hadde tatt sitt liv i sin leilighet i Øst London, England. Tv-personligheten var aktiv fra 2001 til sin tragiske bortgang.

Våres tanker går til familien og venner til Caroline Flack og nå kommer spørsmålene om hvorfor hun tok sitt liv, og hvorfor tidligere deltakere i Love Island hadde tatt sitt liv. Dette er en debatt som bør tas nå, selv om sorgen er stor for familien, venner, kolleger og fans.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Marge Simpson svarer på Trump-rådgiverens Kamala Harris: ‘I Teach My Children Not to Name-Call’

Marge Simpson svarte på en tweet lastet opp av en seniorrådgiver for president Donald Trump der hun håner visepresidentkandidat Kamala Harris, og sammenligner stemmen sin …

Les Mer

Perry Mason – Ny miniserie som har premiere på HBO Nordic 22.juni

Perry Mason er en amerikansk drama-TV-miniserie basert på karakteren med samme navn skapt av Erle Stanley Gardner. Det er planlagt premiere 21. juni 2020 på …

Les Mer

Falling In Reverse gitarist Derick Jones er død

Falling In Reverse gitarist Derek Jones er død i en alder av 35 år. Hans død ble bekreftet av bandets frontmann Ronnie Radke, som sier …

Les Mer