Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tiger King trakk 34 millioner amerikanske seere på de første 10 dagene serien på Netflix

Netflix’s Tiger King leverte som forventet et stort publikum for Netflix, i hvert fall ifølge Nielsen ratings (Basert på seertall).

Kjendisnettstedet Variety melder at dokumentaren Tiger King: Murder, Mayhem og Madness trakk svimlende 34,3 millioner unike seere totalt bare i USA i løpet av de første ti dagene (fra 20. mars). Det er fem prosent av Netflixs nummer 1-serie, Stranger Things, som med sin tredje sesong i samme tidsrom samlet 36,3 millioner seere.

Interessant nok indikerer Nielsen-data at Tiger King som blomstret sent, som rapporterte et «gjennomsnittlig minuttpublikum» på 280 000 seere på den første dagen, men svulmet i det mål til fire millioner på dag 9. Merk at Nielsen anslår bare USA seere via tilkoblede TV-er, ikke tellende mobile enheter eller bærbare datamaskiner.

Netflix har ennå ikke alt som det av og til gjør med veldig valgt programmering (og teller eksponering for to minutter som en visning – alle Tiger King-tall.

Tiger King utforsker eksentriske og kultpersonlighetene i den fremmed enn skjønnlitterære verdenen til store katteeiere, der få skiller seg ut mer enn ‘Joe Exotic’ (også kalt Joseph Maldonado-Passage), en mullet, skuttende polygamist og country westernsanger som leder en dyrehage i Oklahoma ved veikanten.

Når dokumentaren utspiller seg, tar ting en mørk vending når Carole Baskin, en dyreaktivist og eier av hennes egen store kattereservat, truer med å sette Joe Exotics dyrehage ut av virksomhet, som driver en rivalisering som til slutt fører til litt av hvert. Maldonado-Passage sitter pr dato i fengsel for en dom på 22 år i sammenstøtet etter å ha blitt dømt på 17 føderale siktelser for dyremishandling samt to påstander om leiemord.

Kanskje du også liker

Giovani Lo Celso overgang til Tottenham er bekreftet – Christian Eriksen til Inter Milan

Vi er glade for å kunngjøre at vi har benyttet oss av muligheten til å konvertere lånet til Giovani Lo Celso fra Real Betis til …

Les Mer

Ny musikk først november del 1, 2020

I november får du to deler med blant annet flere comeback av store band som er gledelig i disse vanskelige tider. Bandene jeg snakker om …

Les Mer

3 til 1 med Brutus

På min gamle blogg som nå lever sitt eget liv der ute i internettet så hadde jeg en post, som het 3 til 1 med …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly