Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tiger Woods bilulykke: Verdensstjernen funnet bevisstløs, dokumenter avslører

Tiger Woods ble funnet bevisstløs etter hans bilulykke i California i forrige måned har det dukket opp i dokumenter som har blitt avslørt de siste dagene.

En mann som bor i nærheten sa at han hørte krasjet og gikk til stedet der han fant golfspilleren med ansiktet og haken dekket av blod, rettsdokumenter basert på et politiattest.

Han sa at han prøvde å snakke med golfstjernen, men fikk ikke svar.

Woods krevde langvarig kirurgi på et beinbrudd og knuste ankelen etter ulykken i Los Angeles County.

Politiet har sagt at det ikke var bevis for at han ble svekket av narkotika eller alkohol.

De første beredskapsmannskapene som kom til stedet rapporterte at Woods var «rolig og klar» da han ble reddet ut fra SUV-vraket.

Det var ikke tidligere blitt avslørt at Woods mistet bevisstheten.

I erklæringen, innlevert av Los Angeles County Sheriff’s Department, police. sa politiet at Woods ikke kunne huske å ha kjørt. Offiserene måtte fortelle ham at han hadde vært i en krasj, ifølge dokumentene.

Den lokale innbyggeren som først fant ham, er ikke oppgitt.

Politiet arkiverte erklæringen for å prøve å skaffe SUVs dataopptaker for etterforskningen av hva som forårsaket krasj. «Jeg tror dataene vil forklare hvordan/hvorfor kollisjonen skjedde,» skrev lensmannens nestleder Johann Schloegl i Los Angeles County.

Politiet har tidligere sagt at Woods kjørte alene langs en nedoverbakke strekning med høy frekvens av ulykker.

Bilen hans traff den sentrale reservasjonen, krysset over i motsatt kjørefelt, rullet over flere ganger og stupte deretter av veien og nedover en fylling.

Fylkes lensmann Alex Villanueva har sagt at det var en vanlig ulykke. Woods fikk «åpne brudd» på tibia og fibula i underbenet til høyre, og en stang ble satt inn i tibia. Skader på foten og ankelen ble stabilisert med skruer og pinner.

Kanskje du også liker

Mick Fleetwood er nå åpen for Fleetwood Mac gjenforening med Lindsey Buckingham

Tilbake i 2019 avsluttet Fleetwood Mac en episk 50-årsjubileumsturné som fungerte som deres første ordentlige serie live-show siden de skilte med Lindsey Buckingham året før. …

Les Mer

Dustin Diamond – Saved By The Bell skuespilleren er død

Dustin Diamond, best kjent for å spille Screech på 90-tallsserien Saved By The Bell har gått bort etter en kamp med Stage 4 lungekreft. Skuespilleren …

Les Mer

Leverage er tilbake på TV og blir den første TV-serien på den nye strømmetjenesten IMdb TV

Gjør deg klar for en kriminalitetsbølge: Leverage som gikk i fem sesonger fra 2008 til 2012 på TNT Network kommer tilbake med nye episoder i …

Les Mer