Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tom Nordlie ny trener for Lillestrøm

Jörgen Lennartsson (54) er ferdig som trener i Lillestrøm SK, som må spille kvalifisering mot Start om fornyet spill i Eliteserien.

Det var Romerikes Blad som var først med å melde at Lennartsson var ferdig som trener.

– Lillestrøm Sportsklubb vil takke Jörgen Lennartsson for den innsatsen han har lagt ned for klubben, og ønsker han lykke til videre, sier styreleder Morten Kokkim.

– I dag blir min siste arbeidsdag som Lillestrøm-trener. Etter 19 runder av sesongen så alt veldig bra ut, og vi hadde sjansen til å gjøre den beste sesongen på lenge, skriver Lennartsson i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

– Etter det har vi dessverre ikke levert de resultatene som vi og supporterne ønsker, legger han til.

Tom Nordlie har det siste døgnet vært favoritt til å bli ny sjef for LSK og det ble bekreftet i formiddag at 57-åringen får ansvaret i de to svært viktige kampene mot IK Start om spill for Eliteserien.

– Vi tror at Tom er den mannen som sannsynligvis kjenner laget best, bortsett fra dem som jobber i klubben. I tillegg kjenner han Start godt, så vi mener Tom er mannen som har størst sjanser for å gjøre at vi fortsatt holder oss i Eliteserien, sa styreleder Morten Kokkim.

Selv om Tom Nordlie går fra en trygg jobb i rolige og kjærlige Skeid Fotball går den tidligere Vannpolostjernen for Norge inn i en spennende tid, om han klarer den samme bragden med Lillestrøm Sportsklubb som det han gjorde med Viking i 2006 fra å unngå nedrykk på nivå en og Kongsvinger fra nedrykk på nivå to.

Tom Nordlie har imidlertid aldri vunnet kvalifisering for eliteseriespill. Han tapte opprykk to ganger med Sandefjord, og han rykket ned med Vålerenga og Fredrikstad. De fire siste sesongene har 57-åringen trent Skeid. Åreste sesong rykket laget ned fra OBOS-ligaen så hvis den profilerte treneren klarer å redde Åråsen-klubben fra nedrykk til nevnte OBOS-ligaen så vil nok Tom Nordlie få en statue ved stadion som kopi av Tom Lund.

 

 

Kanari-fansen er i fyr og flamme etter det som har skjedd i høst og situasjonen på Åråsen er nå så intens at det blir et sirkus uten like med dagens ansettelse av Tom Nordlie. For å si det som LSK-profilen Frode Kippe sier til VG i dag:

–  Slik jeg kjenner Tom, er han en utrolig god motivator. Flink til å få med seg en gruppe. En tydelig måte å spille fotball. Sånn sett kan han gjøre den lille forskjellen som igjen gjør at vi hever oss de prosentene vi trenger, sier Lillestrøm-veteran Frode Kippe (41) til VG.

Da er det bare å håpe og tro at LSK vet hva de går til for med Tom Nordlie får du et sirkus og jeg er ikke sikker på at dagens ansettelse kan redde klubben fra nedrykk for IK Start er klare for opprykk, er redd for at fugla setter mer fyr og flamme enn det som trengs de kommende 14 dagene!!

 

Kanskje du også liker

Hytteskam

Ny leder fra Lars Nicolai Skjølingstad som sier rett ut hva han mener om mennesker som ikke lytter til rådene fra myndighetene. I det siste …

Les Mer

Ny musikk først juni – del 2, 2020

Ny musikk først del 2 er endelig her og i denne uken får du blant annet ny musikk først fra legendene Public Enemy med et …

Les Mer

Beavis og Butt-Head er tilbake med nye episoder på Comedy Central

Vi som er vokst opp med radarparet Beavis and Butt-Head på 90-tallet på MTV er dette en stor nyhet. Det er mye nostalgi med kameratene …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly