Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tony Mills fra TNT er død

I kveld kom den triste nyheten at den tidligere TNT vokalisten Tony Mills (57) er død. I 2006 ble han med i TNT for å erstatte vokalisten Tony Harnell, som forlot bandet av både personlige og profesjonelle grunner. Året etter medvirket Mills på sitt første album med bandet, The New Territory. Han forlot TNT i august 2013. Han ble erstattet av Harnell som forlot TNT igjen i 2015.

I april 2019 skrev Mills på Facebook-siden sin at han hadde fått kreft og siden svulsten hadde fått vokse i et år uten å ha blitt oppdaget var den blitt for stor til å kunne fjernes. Han fikk diagnosen etter å ha slitt med uforklarlige smerter etter en bilulykke i slutten av 2018. Han hadde planer om å utgi albumet Beyond the Law i juni, men sa da «Det vil åpenbart bli mitt siste skrevne arbeid som artist.» Han døde 18. september 2019, 57 år gammel.

Kona Linda Mills bekrefter bortgangen i kveld på TNT sin offisielle Facebook-side.

– Det er med knust hjerte jeg må meddele at min elskede mann og beste venn Tony Mills har gått bort.

– Han døde i armene mine, skriver kona videre.

Bandet skriver blant annet at de har mange gode minner sammen med Mills.

– Du ga oss tre flotte album, mange konserter og mange gode minner sammen på veien og i studio.

Før tida i TNT, var Mills medlem av gruppa Shy. Han ga ut fire album med Shy før han forlot gruppa i 1991 og ble medlem av gruppa Siam. I 2000 ble han gjenforent med Shy for to nye album.

Tony sitt opprinnelige navn er Anthony Paul «Tony» Mills er født 7.juli, 1962 i Solihull, England som døde 18.september, 2019. Mills var aktiv fra 1978 til sin død som etterlater seg kona Linda Kristine, som han vært gift med siden 2016 og bodd på Tjøme, Vestfold, Norge.

Den siste uken har vært spesiell for TNT og deres fans. Nå på mandag ble legendene fra Trondheim innlemmet i Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk. To dager senere dør en av deres elskede helter, som var med på fire album fra 2007 til 2013!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Halvard Henrys favoritter – Musikkåret 2020

I mange år har jeg laget lister over favoritter som har preget meg gjennom året. Her har det vært mye bra i året som har …

Les Mer

Tore Sagen – Kontroversiell programleder eller en kosegutt

Tore Sagen fra Radioresepsjonen som går mandag til torsdag på NRK P13 sammen med storebror Steinar Sagen og kameraten Bjarte Tjøstheim har vært på alles …

Les Mer

Ukens leder – Saken mot Laila Bertheussen. Et brudd på Demokratiet?

Laila Anita Bertheussen er samboer med tidligere Justisminister Tor Mikkel Wara. De har holdt sammen siden 1994. Hun har aldri lagt skjul på at hun …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly