Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tony Mills fra TNT er død

I kveld kom den triste nyheten at den tidligere TNT vokalisten Tony Mills (57) er død. I 2006 ble han med i TNT for å erstatte vokalisten Tony Harnell, som forlot bandet av både personlige og profesjonelle grunner. Året etter medvirket Mills på sitt første album med bandet, The New Territory. Han forlot TNT i august 2013. Han ble erstattet av Harnell som forlot TNT igjen i 2015.

I april 2019 skrev Mills på Facebook-siden sin at han hadde fått kreft og siden svulsten hadde fått vokse i et år uten å ha blitt oppdaget var den blitt for stor til å kunne fjernes. Han fikk diagnosen etter å ha slitt med uforklarlige smerter etter en bilulykke i slutten av 2018. Han hadde planer om å utgi albumet Beyond the Law i juni, men sa da «Det vil åpenbart bli mitt siste skrevne arbeid som artist.» Han døde 18. september 2019, 57 år gammel.

Kona Linda Mills bekrefter bortgangen i kveld på TNT sin offisielle Facebook-side.

– Det er med knust hjerte jeg må meddele at min elskede mann og beste venn Tony Mills har gått bort.

– Han døde i armene mine, skriver kona videre.

Bandet skriver blant annet at de har mange gode minner sammen med Mills.

– Du ga oss tre flotte album, mange konserter og mange gode minner sammen på veien og i studio.

Før tida i TNT, var Mills medlem av gruppa Shy. Han ga ut fire album med Shy før han forlot gruppa i 1991 og ble medlem av gruppa Siam. I 2000 ble han gjenforent med Shy for to nye album.

Tony sitt opprinnelige navn er Anthony Paul «Tony» Mills er født 7.juli, 1962 i Solihull, England som døde 18.september, 2019. Mills var aktiv fra 1978 til sin død som etterlater seg kona Linda Kristine, som han vært gift med siden 2016 og bodd på Tjøme, Vestfold, Norge.

Den siste uken har vært spesiell for TNT og deres fans. Nå på mandag ble legendene fra Trondheim innlemmet i Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk. To dager senere dør en av deres elskede helter, som var med på fire album fra 2007 til 2013!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Ginger Baker er død

Ginger Baker, en av de mest innovative og innflytelsesrike trommeslagere innen rockemusikk, er død i en alder av 80 år. Som en av grunnleggerne av …

Les Mer

Steve Bruce ny manager i Newcastle United

Sommeren største snakkis i Premier League er hvilken manager Newcastle United skulle gå for, og nå i formiddag ble det klart. Den tidligere storspilleren med …

Les Mer

TV 2 legger ned Tv 2 Humor

Etter fire år på skjermen kom nyheten i dag at TV 2 Humor blir lagt ned. Kanalen startet sine sendinger i 2015, og tok over …

Les Mer

Reklame