Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tool mottok drapstrusler over forsinkelse av albumet

Tool avslører at frontmann Maynard James Keenan mottok drapsstrusler fra fansen over forsinkelser i utgivelsen av det kommende albumet Fear Inoculum.

Tool mottok drapstrusler fra fansen over forsinkelser til kommende albumet Fear Inoculum, har bandet avslørt i den siste utgaven av Metal Hammer.

Jeg følte meg dårlig for Maynard James Keenan, sier trommeslager Danny Carey i et eksklusivt intervju. Han fortalte til og med at han fikk drapstrusler fra disse idiotene der ute. De har bare ingen anelse om hva arbeidsetikken vår er. Disse tingene skjer ikke. Det er ingen annen plate som kommer til å høres ut som denne Tool-platen.

Bandet avslører også at forsinkelsene delvis skyldtes uvanlig høye standarder når de begynte å jobbe md det nye albumet – med gitarist Adam Jones om at han levde etter mantraet Det er ikke bra når det er gjort, det er gjort når det er bra under innspillingen prosess.

Det du hører er hva du får og det du får er det som trengs for å få det til legger Carey til. Det er ikke en enkel prosess. Jeg var klar til å dele opp og gå, Vel, hvis dere ikke kan forplikte deg til dette kan jeg bare spille med andre mennesker.

Noen ganger trodde jeg at vi nesten var der, legger bassist Justin Chancellor til. Vi hadde skrevet et album eller så hadde vi noen sanger som var kule, og så ville vi dumpe hele partiet og begynne på nytt. Det var ødeleggende.

Som mange andre musikkutgivelser blir det også tilgjengelig på fysisk format. Men ikke som du tror. Det er nemlig så langt bare én fysisk versjon av albumet, i begrenset opplag, og det er litt av et overflodshorn. Bare hør:

En CD, skalert ned til 79 minutter. MP3-nedlastingskode, med alle de 89 minuttene tilgjengelig. En 36 siders bok med masse heftig artwork følger også med. Men herfra begynner ting å bli merkelig. Det følger nemlig også med en 2 watts høyttaler, som du kan høre albumet på! Og synes du det er sært, vil du muligens få bakoversveis av at det også følger med en 4 tommers skjerm, med videomateriale forhåndsinstallert. Du leste riktig: en skjerm. Og prisen på herligheten: 1300-1500 kroner(!), avhengig av hvor du handler.

Tool sitt etterlengtede albumet er fysisk ute på nedlasting, streaming, salg 30.august. Ventetiden har vært laaaaang. Bokstavelig talt i 13 år sist vi hørte noe sist fra de fantastiske gutta i Tool. Takk og pris er heltene endelig tilbake med nytt album!

Kanskje du også liker

Alexander Sørloth klar for Trabzonspor

Trabzonspor bekrefter søndag at de låner Alexander Sørloth de neste to sesongene. Den norske angriperen kommer fra Crystal Palace, der han ikke har klart å slå …

Les Mer

Filmstjernen Danny Aiello er død

Veteranskuespilleren Danny Aiello best kjent for sin episke roller i mange anerkjente filmer siden 70-tallet døde torsdag kveld. TMZ var først ute med å melde om …

Les Mer

Tidligere medlemmer fra Nirvana gjenforent sammen med St. Vincent, Beck og Dave Grohls datter for en kveld

De tidligere medlemmene av Nirvana ble gjenforent for en kveld på Heaven is Rock & Roll Gala på Palladium i Los Angeles lørdag kveld. Det …

Les Mer