Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Topp 10 live favoritter fra musikkens verden

Jeg elsker LIVE og har tenkt lenge på hvorfor ikke lage en Topp 10 Live favoritter fra band jeg har likt opp under årene. Her er mine Topp 10 favoritter LIVE og ja listen er meget spesiell, langt ifra så kommersiell som mange hadde forventet fra Halvard Henry!!

https://www.youtube.com/watch?v=-mW-Vn7nHLg

Det var det. Jeg har gåsehud og litt til, her snakker vi om en Topp 10 liste som jeg garantert får noen klapp på skuøldra, og noen som gir meg en pekefinger på hvorfor er ikke det bandet på listen osv. Her er min komplette favorittliste over band som jeg elsker, selve vinneren Depeche Mode er og blir LIVE FAVORITTEN nummer 1.

Kanskje du også liker

Helen Reddy: Australsk sanger kjent feministisk hymne I Am Woman er død 78 år

Helen Reddy, den australske sangeren bak feministesangen I Am Woman, er død 78 år gammel. Reddy døde tirsdag i Los Angeles, USA sa familien hennes …

Les Mer

Led Zeppelin skapte historie i dag i 1971 med deres fjerde studioalbum Led Zeppelin IV

På denne dagen i dag i 1971 startet Led Zeppelin et to ukers løp på 1.plass på hitlistene i Storbritannia med albumet Four Symbols, ellers …

Les Mer

Huddersfield Town henter inn assistenttreneren til Leeds United som ny manager

Huddersfield Town har bekreftet Carlos Corberan som klubbens nye manager. Carlos går til Terrier fra Leeds United, der han var assistenttrener for Marcelo Bielsa da …

Les Mer