Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Topp 10 live favoritter fra musikkens verden

Jeg elsker LIVE og har tenkt lenge på hvorfor ikke lage en Topp 10 Live favoritter fra band jeg har likt opp under årene. Her er mine Topp 10 favoritter LIVE og ja listen er meget spesiell, langt ifra så kommersiell som mange hadde forventet fra Halvard Henry!!

https://www.youtube.com/watch?v=-mW-Vn7nHLg

Det var det. Jeg har gåsehud og litt til, her snakker vi om en Topp 10 liste som jeg garantert får noen klapp på skuøldra, og noen som gir meg en pekefinger på hvorfor er ikke det bandet på listen osv. Her er min komplette favorittliste over band som jeg elsker, selve vinneren Depeche Mode er og blir LIVE FAVORITTEN nummer 1.

Kanskje du også liker

Conan O’Brien gir seg på TBS etter 10 år sesonger

TV personligheten Conan O’ Brien  vil flytte til et ukentlig underholdningsshow på HBO Max som vil  fortsette å lage Conan Without Borders for HBO MAX. …

Les Mer

Se Bruce Springsteen and E Street Band fremføre på Saturday Night Live

Bruce Springsteen and E Street Band fremførte et par Letter to You-sanger live sammen for første gang som musikalsk gjest  Saturday Night Live på NBC …

Les Mer

Bill Withers – innflytelsesrik soulartist bak Ain’t No Sunshine, Lean on Me er død

Bill Withers – En innflytelsesrik amerikansk soulartist som skrev Lean on Me, Ain’t No Sunshine og Lovely Day, er død i en alder av 81 …

Les Mer