Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Topp 10 live favoritter fra musikkens verden

Jeg elsker LIVE og har tenkt lenge på hvorfor ikke lage en Topp 10 Live favoritter fra band jeg har likt opp under årene. Her er mine Topp 10 favoritter LIVE og ja listen er meget spesiell, langt ifra så kommersiell som mange hadde forventet fra Halvard Henry!!

https://www.youtube.com/watch?v=-mW-Vn7nHLg

Det var det. Jeg har gåsehud og litt til, her snakker vi om en Topp 10 liste som jeg garantert får noen klapp på skuøldra, og noen som gir meg en pekefinger på hvorfor er ikke det bandet på listen osv. Her er min komplette favorittliste over band som jeg elsker, selve vinneren Depeche Mode er og blir LIVE FAVORITTEN nummer 1.

Kanskje du også liker

Juventus FC har sparket Maurizio Sarri etter å ha blitt slått ut av UEFA Champions League

Juventus har sparket manager Maurizio Sarri et døgn etter å ha blitt slått ut av Champions League i den siste 16-delsfinalen til Lyon. Den tidligere …

Les Mer

Bersant Celina klar for Dijon FCO

Bersant Celina (24) har sluttet seg til den franske Ligue 1-klubben Dijon FCO som kommer fra Swansea City for en ukjent sum med forbehold om …

Les Mer

Beavis og Butt-Head er tilbake med nye episoder på Comedy Central

Vi som er vokst opp med radarparet Beavis and Butt-Head på 90-tallet på MTV er dette en stor nyhet. Det er mye nostalgi med kameratene …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly