Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tore Sagen – Kontroversiell programleder eller en kosegutt

Tore Sagen fra Radioresepsjonen som går mandag til torsdag på NRK P13 sammen med storebror Steinar Sagen og kameraten Bjarte Tjøstheim har vært på alles lepper de siste ukene, og det på grunn av sine meninger i posten Flauhetsonkurransen med Tore fra 29.oktober.

Tore Sagen har blitt stemplet som en rasist og som bør virkelig gå i seg selv. For oss som kjenner til programlederen, komikeren så er Tore motsatt og det er akkurat det som er meningen med Flauhetkonkurransen!

Gjesteskribenten Christine Hetland skrev for 14 dager siden på Subjekt.no og her får du noe hun skrev.

Det skal ikke være nødvendig for en hvit mann som pusher 40 og hviler øverst på den etniske rangstigen å gjemme seg bak satire, og forlate sin egen moral og etikk for en billig punchline og clout. Personlig tror jeg ikke at Sagen hadde intensjon om å legitimere rasisme, men han legitimerer rasistisk satire. Og antirasisme bør ikke ligne for mye på rasisme.

Et annet problem med denne saken er hvordan skylden overføres til de som føler seg krenket. Begrunnelsen for at innlegget blir fjernet er at innlegget er misforstått av folk som ikke skjønner satire eller ironi, det er å sette spørsmålstegn ved folks intelligens. Satire er under angrep!! Humor eller ei Tore Sagen som er en uskyldig komiker med sterke meninger som mange av oss ler av har blitt et lett bytte for de som føler seg truffet for ingenting. Krenkelsepolitiet er i vinden som aldri før!

Bjarte som er en medprogramleder i RR blir flau, og som han sier i sendingen som du kan lytte nederst til, og helt ærlig så plumper Tore ut i det, men angrepet fra krenkelsepolitiet de siste ukene er rett og slett for mye til å ta innover seg. Mange av dere bør virkelig gå i dere selv etter de siste 14 dagers behandling av en fantastisk radiopersonlighet!!

Er Tore Sagen er rasist? Kjør debatt!!

Kanskje du også liker

Newcastle United har signert Allan Saint-Maximin fra Nice

Allan Saint-Maximin har signert for Newcastle United fra Nice på en seks år lang avtale. Ifølge kilder til Sky Sports forstår at Newcastle vil betale …

Les Mer

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70, 80-tallserien Alice er død i en alder av 55 år

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70,80-tallserien Alice som gikk på CBS er død i en alder av 55 år. Skuespilleren sin bortgang …

Les Mer

Plateanmeldelse: Pearl Jam – Gigaton

Etter å ha gitt ut 4 singler i forkant av albumet og også en etter at albumet Gigaton ble slippet, fikk jeg endelig rota meg …

Les Mer