Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tore Sagen – Kontroversiell programleder eller en kosegutt

Tore Sagen fra Radioresepsjonen som går mandag til torsdag på NRK P13 sammen med storebror Steinar Sagen og kameraten Bjarte Tjøstheim har vært på alles lepper de siste ukene, og det på grunn av sine meninger i posten Flauhetsonkurransen med Tore fra 29.oktober.

Tore Sagen har blitt stemplet som en rasist og som bør virkelig gå i seg selv. For oss som kjenner til programlederen, komikeren så er Tore motsatt og det er akkurat det som er meningen med Flauhetkonkurransen!

Gjesteskribenten Christine Hetland skrev for 14 dager siden på Subjekt.no og her får du noe hun skrev.

Det skal ikke være nødvendig for en hvit mann som pusher 40 og hviler øverst på den etniske rangstigen å gjemme seg bak satire, og forlate sin egen moral og etikk for en billig punchline og clout. Personlig tror jeg ikke at Sagen hadde intensjon om å legitimere rasisme, men han legitimerer rasistisk satire. Og antirasisme bør ikke ligne for mye på rasisme.

Et annet problem med denne saken er hvordan skylden overføres til de som føler seg krenket. Begrunnelsen for at innlegget blir fjernet er at innlegget er misforstått av folk som ikke skjønner satire eller ironi, det er å sette spørsmålstegn ved folks intelligens. Satire er under angrep!! Humor eller ei Tore Sagen som er en uskyldig komiker med sterke meninger som mange av oss ler av har blitt et lett bytte for de som føler seg truffet for ingenting. Krenkelsepolitiet er i vinden som aldri før!

Bjarte som er en medprogramleder i RR blir flau, og som han sier i sendingen som du kan lytte nederst til, og helt ærlig så plumper Tore ut i det, men angrepet fra krenkelsepolitiet de siste ukene er rett og slett for mye til å ta innover seg. Mange av dere bør virkelig gå i dere selv etter de siste 14 dagers behandling av en fantastisk radiopersonlighet!!

Er Tore Sagen er rasist? Kjør debatt!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=yHOHNyyUhDw

Kanskje du også liker

Gratulerer så mye med dagen Bono

Dagen i dag i musikkhistorien Paul David Hewson (Bedre kjent som Bono) som er vokalisten i legendariske (favorittene i U2 siden Rattle and Hum kom ut i 1988 …

Les Mer

The Fresh Prince of Bel Bel-Air gjenforent på HBO Max – Se trailer

Det var latter og gode erindringer på trykk i den første traileren fra HBO Max’s Fresh Prince of Bel Air-gjensyn, utgitt på fredag. Will Smith …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien: Foo Fighters – There Is Nothing Left To Lose er 20 år

Foo Fighters kom ut med deres tredje studioalbum There Is Nothing Left To Lose i dag 2.november, 1999. Albumet inneholder fem singler med blant annet Learn To Fly, …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly