Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Truls Svendsen på Latter – Fra Æ til Å

Min gode kollega Lars Nicolai Skjølingstad var på Latter sammen med sin kjære for en uke siden, der så paret på Truls Svendsen som leverte fra første til siste minutt. Her er Lars Nicolai sin anmeldelse denne kvelden!

Truls Svendsen trakk fulle hus på Latter I Oslo med sitt aller høyeste personlige oppsetning Fra Æ til Å. Det var et veldig menneskelig show med full av feil og mangler. Slik som livet til 48-åringen er. Han har blitt kjendis over som en ubrukelig mann i sin beste alder og hiver seg ofte ut i det han ikke kan, ikke ulikt det hans gode venn, kollega i TV 2 i Harald Rønneberg med sitt Senkveld. Harald gjør det han ikke kan!

Truls ble født i 27.september 1972 i Bodø, Nordland og hadde en ufortjent norgesrekord som sto til 1986, som norges tyngste baby (8 kg). Han hadde et beskyttet oppvekst hvor han sier høyt i showet:

Æ va bestevenn med de fineste damene.

Skolegangen var grei som vi ville sagt det selv. Selv om han hadde problemer med selvbildet og vekten. Lat av natur kom han seg inn på BI på eiendomsmeglingsstudiet i Oslo. Det eneste toårsstudier. Der traff Truls på haldenseren Harald Rønneberg og et ja til en rolle i en revy, som resulterte til et langt kameratforhold mellom Harald og Truls.

Harald på sin side slo gjennom med Senkveld som tok med seg Truls på programmet, og fikk han med som en ubrukelig klovn som gjorde pinlig stunt på lufta i beste sendetid. I 2009 fikk Truls årets øyeblikk på TV på programmet Gullruten (For å bli full Live på TV).

På premieren til den nye James Bond-filmen det året skulle Truls servere en Dry Martini å så drikke den selv. (En god ide). Resultatet ble mange Dry Martini, ei skikkelig fyllekule, totalt en liter sprit senere og over natten fikk nordlendingen kultstatus som savner sidestykke og ble en superkjendis i lille Norge!

Tjukken og Lillemor var en serie som tok Truls ut av konfortsonen. Rimelig godt beskrevet. 48-åringen kom tett på Cecilie Skog under sendingene . Han har klatret og krysset Grønland, og har også løpt maraton på verdens dårligste tid, men Truls har gjort det, feilet stort og det gikk som det gikk.

Vi føler egentlig Truls Svendsen (48) får til mye. Vi mener det ble for mye fokus på hva han ikke kan. Vi i Redaksjonen synes Truls lykkes godt med å få folk ned på jorda, og le med han i stedet enn å le av han. Den Mummenschanz-figuren han brukte til å tulle med og danse med var helt latterlig. Dristig, men artig! Mummenschanz er betegnelsen på en ansiktsløs figur i svart drakt. På slutten av showet fikk vi og se ansiktet hans.

Mye dansing med Truls og han beviser at han er veldig koordinert til tross for at han er oppe i årene, tjukk og stutt. Hans fascinasjon med flashdance var merkbar og ganske bra gjennomført. Til tross for litt dårlig grunnform. Redaksjonen sitter igjen med følgende inntrykk:

Truls ble norgesmester i bowling sammen med en annen som var ille god. Truls slet litt og det var vanskelig å for han til å bli far. Publikum bør vite hvem han er på forhånd da han er veldig selvbiografisk. Direkte, levende og morsom.

Terningkast 5.

Kanskje du også liker

Den internasjonale kvinnedagen – 8.mars

I dag er det den internasjonale kvinnedagen -8.Mars. Har vi kommet lengre selv om vi lever i en moderne tidsalder? Det er ingen tvil om …

Les Mer

Fleet Foxes tilbake med et nytt album og gjett om de leverer

Fleet Foxes overrasker stort med å komme ut med sitt fjerde album Shore på internett i dag. Det nye albumet blir gitt ut fysisk 5. …

Les Mer

Sønn forteller over sin sorg etter at mamma og pappa døde med en dags mellomrom

Sønnen til Ann og David Morrison snakker om sin store sorg etter at hans mamma og far døde med en dags mellomrom. Ann og David …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly