Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Truth Seekers kansellert etter kun en sesong

Reklame

True Seekers er kansellert etter kun en sesong på Amazon Prime. Nyheten ble bekreftet av serieskaper og stjerne Nick Frost.

«Dessverre kommer ikke Truth Seekers tilbake for en andre sesong,» sa han i en video som han senere slettet Instagram-video. “Truth Seekers har ikke blitt fornyet, noe som er et massivt spark i viljen for meg. Vi legger virkelig alt i dette – vårt hjerte og vår sjel, og blod i noen tilfeller – så det er veldig trist for oss å ikke komme tilbake. Det er en skam. Jeg tror vi hadde mange nydelige spøkelseshistorier å fortelle, historier som vil forbli utallige. Hvis du likte showet, takk. Jeg setter veldig pris på støtten din. Og hvis du ikke gjorde det, er du lykkelig nå? Glad nå?»

Truth Seekers er skrevet og produsert av Frost, sammen med Hot Fuzz og Shaun fra Dead Dead-samarbeidspartneren Simon Pegg og Sick Note´s Nat Saunders og James Serafinowicz, fulgte Truth Seekers deltid paranormale etterforskere som sjekket ut angivelig hjemsøkte steder i hele Storbritannia.

Da de uhyggelige detektivene brukte hjemmelagde apparater og kringkastet eventyrene sine via en online kanal ble deres overnaturlige opplevelser «hyppigere, mer skremmende og til og med dødelig.» Kanselleringen avsluttes etter åtte episoder.

I tillegg til Pegg og Frost inkluderte rollen Malcolm McDowell (Mozart in the Jungle), Emma D’Arcy (Wanderlust) og Susan Wokoma (Chewing Gum). Truth Seekers går under sjangerne skrekk og humor.

Se traileren til serien her så kan du selv dømme om kanselleringen er et riktig valg av Amazon Prime!

Kanskje du også liker

Beavis og Butt-Head er tilbake med nye episoder på Comedy Central

Vi som er vokst opp med radarparet Beavis and Butt-Head på 90-tallet på MTV er dette en stor nyhet. Det er mye nostalgi med kameratene …

Les Mer

Lars Nicolai og sekretær Synnøve tester Take away i Moss

Som en følge av restaurantbransjen i Moss og omegn ligger med brukket rygg for øyeblikket, har redaksjonen i Halvard Henry og co med programleder Lars …

Les Mer

Vi anbefaler 20 serier som kommer på strømmetjenester og TV

Det skjer mye om dagen på strømmetjenester/TV der serier blir født, ser en ny vår og blir kansellert. Her er min anbefaling av 20 serier …

Les Mer