Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

TV 2 legger ned Tv 2 Humor

Etter fire år på skjermen kom nyheten i dag at TV 2 Humor blir lagt ned. Kanalen startet sine sendinger i 2015, og tok over sendefrekvensen til TV 2 Filmkanalen, som startet i 2006. TV 2 Humor er en 24-timers humororientert kanal som i hovedsak sender serier. Programmene sendes i HD.

Begrunnelsen på at kanalen blir lagt ned etter kun fire år er veldig enkel.

– For å være relevante for seerne må vi tilpasse vårt tilbud i tråd med utviklingen. Vi ser at humor er blant de kategoriene som egner seg bedre for VOD, spesielt i de yngre målgruppene, mens for eksempel live sport går svært bra på lineær TV, sier kanaldirektør Trygve Rønningen i en pressemelding.

Selskapet forsikrer at de viktigste og mest populære seriene vil fortsette å være tilgjengelig på TV 2 Sumo, som er deres strømmetjeneste på nett.

Det skal gjelde serier som Modern Family, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon og The Office.

Det er garantert noen som vil savne TV 2 Humor – Samtidig er dette forventet, markedet er hardt og linenær TV er inne i en vanskelig periode der streamingstjenester, som nevnte TV 2 Sumo, Viaplay, HBO Nordic, Netflix knuser linenær TV om dagen.

Fra og med 1. januar 2020 er det over og ut for kanalen. Vil du savne TV 2 Humor? Kommentar ønsket velkommen!!

Kanskje du også liker

Topp 10 favoritter – Juli, del 2, 2019

På den aller siste dagen i denne uken får du en ny deilig post med Topp 10 favoritter i musikkverden. I del 2 får du …

Les Mer

30 år siden skrekkfilm-klassikeren Tremors kom ut på kino

I dag er det 30 år siden den amerikanske komedie/skrekkfilm-klassikeren, Tremors (Marksommer) kom ut på kino. Regi er ved Ron Underwood som senere slo til …

Les Mer

Ukens leder – En usikker vei for LO?

Da 53 årige LO-lederen Hans Christian Gabrielsen døde brått 9 mars sendte sjokkbølger i gjennom fagforenings Norge. En av hans mektigste forgjengere Yngve Haagensen (80) …

Les Mer