Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

TV-stjernen George Segal er død

Skuespilleren George Segal er død 87 år. De siste årene har den folkekjære skuespilleren blitt sett i ABC Television The Golbergs der han spiller «Pops». George blir husket mest for NBC-serien Just Shooted Me! som gikk fra 1997 til 2003.

«Familien er knust for å kunngjøre at George Segal i morges gikk bort på grunn av komplikasjoner fra bypassoperasjoner,» sa Segals kone, Sonia, i en uttalelse. La til sin leder Abe Hoch: “Jeg er lei meg over at min nære venn og klient i mange år har gått bort. Jeg vil savne hans varme, humor, kameratskap og vennskap. Han var et fantastisk menneske. ”

Segals siste Goldbergs-episode sendes angivelig 7. april.

«I dag mistet vi en legende,» tvitret Goldbergs-skaperen Adam F. Goldberg sent på tirsdag. “Det var en sann ære å være en liten del av George Segals fantastiske arv. Etter ren skjebne endte jeg med å kaste den perfekte personen til å spille Pops. Akkurat som bestefaren min, var George et hjerte med en magisk gnist

Segals karriere strakte seg over seks tiår og omfattet Broadway, film og selvfølgelig TV. Han scoret en Oscar-nominasjon for beste birolle for sin opptreden i 1966’s Who’s Afraid of Virginia Woolf?

I tillegg til rollene som Jack Gallo på Just Shoot Me! og Albert “Pops” Solomon på The Goldbergs, Segals TV-CV inkluderte den kortvarige TV Land-serien Retired at 35.

Just Shoot Me’s David Spade og The Goldbergs ‘Wendi McLendon-Covey er blant de som hyller sin tidligere kollega på sosiale medier.

George Segal (13. februar 1934 – 23. mars 2021) var en amerikansk skuespiller og musiker. Han ble populær på 1960- og 1970-tallet for å spille både dramatiske og komiske roller. Noen av hans mest anerkjente roller er i filmer som Ship of Fools (1965), King Rat (1965), Who’s Afraid of Virginia Woolf? (1966), St. Valentine’s Day Massacre (1967), Hvor er Poppa? (1970), The Hot Rock (1972), Blume in Love (1973), A Touch of Class (1973), California Split (1974), For the Boys (1991), og Flirting with Disaster (1996). Han var en av de første amerikanske filmskuespillerne som steg til ledende mannstatus med et uendret jødisk etternavn.

Segal var også en dyktig banjospiller. Han ga ut tre album og opptrådte med instrumentet i flere av skuespillerrollene og på TV på sen kveld.

Segal ble gift tre ganger. Han giftet seg med filmredaktør Marion Segal Freed i 1956, og de var sammen i 26 år frem til skilsmissen i 1983. De hadde to døtre. Fra 1983 til hennes død i 1996 var han gift med Linda Rogoff, en engangssjef for The Pointer Sisters, som han møtte i Carnegie Hall da han spilte banjo med bandet sitt Beverly Hills Unlisted Jazz Band.

Han giftet seg med sin tidligere klassekamerat fra George School, sonia Schultz Greenbaum, i 1996. Segal døde av komplikasjoner fra bypassoperasjoner i Santa Rosa, California, 23. mars 2021, 87 år gammel. George Segal Jr var aktiv fra 1960 helt til det siste som blir husket til evig tid!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Topp 10 filmer du bare må se i sommer

Etter en pause med denne posten kan redaktør gledelig komme med en glad nyhet. Topp 10 filmer du bare må se er endelig tilbake. Denne …

Les Mer

Gratulerer så mye med 70-årsdagen Tony Banks

I dag blir en av mine største helter fra barndommen 70 år og det må feires med stor stil. Musikeren Anthony George Banks ble født …

Les Mer

Darren Moore ny manager for Doncaster Rovers

Den tidligere forsvareren med 298 kamper for nettopp Doncaster Rovers som spiller på nivå tre (League One) i engelsk fotball har i dag blitt enig …

Les Mer