Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

TV stjernen John Callahan fra All my Children er død

Skuespiller John Callahan er død i en alder av 66 år. Hans eks-kone Eva LaRue bekreftet bortgangen på Instagram. 66-åringen var best kjent for sin rolle Edmund Gray i TV-såpen All my Children. Callahan var med i serien i 356 episoder fra 1992 til 2005, ifølge filmnettstedet IMDB.

Skuespilleren ble født i 1953 i New York som begynte sin karriere i 1982 i en episode av Seven Brides for Seven Brothers. Han fortsatte med å bli med i en serie regelmessig i Falcon Crest fra 1986-88, og derfra ble han med i rollebesetningen Santa Barbara og deretter All My Children, der han spilte som nevnt over i Edmund Gray såpeserie på dagtid i over 300 episoder.

Ekstra TV-kreditter inkluderer Days of Our Lives, Desperate Housewives, Watch Over Me and The Bay. På skjermen hadde han roller i Marvin’s Room og Do it or Die, blant andre. Hans siste roller var i A Doggone Adventure and Loyalty.

Lørdag ettermiddag postet Daytime Emmy på Twitter også om Callahans bortgang, og skrev at de er triste over for å lære om skuespillerens bortgang. Callahan blir overlevd av sin datter med LaRue, ved navn Kaya.

John Kevin Callahan (23. desember 1953 – 28. mars 2020) var en amerikansk skuespiller, kjent for sitt arbeid som Edmund Gray på såpeoperaen om dagen All My Children. Han ble født i Brooklyn, New York og var gift med Linda Freeman fra 1982 til 1994, og har to stesønner fra forholdet. 66-åringen giftet seg med All My Children-medstjernen Eva LaRue, som fremstilte Edmunds kjærlighetsinteresse Maria Santos, 30. november 1996 på øya Lanai på Hawaii. De har en datter, Kaya McKenna, født i desember 2001. Paret skilte seg i 2005. Callahan døde 28. mars 2020, etter å ha fått hjerneslag dagen før!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Donald Trump er en klovn

Vel, etter denne overskriften har man vel satt tonen på denne ukens leder. Har USA en klovn som leder? Men hvorfor skal vi på død …

Les Mer

10 filmer du bare må se før sommer

Vi er inne i et nytt år og det kommer mange spennende filmer fremover og på min gamle blogg, som nå er lagt ned hadde …

Les Mer

Ukens leder – Lars Nicolai Skjølingstad med oppdatering av nedetiden vi er inne om dagen

Etter Coronaviruset gjorde sitt inntog i Norge og Norden har man opplevd at hverdagen har hatt tildels store endringer. Vi har sett hamstring i stor …

Les Mer

Reklame