Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

TV stjernen John Callahan fra All my Children er død

Skuespiller John Callahan er død i en alder av 66 år. Hans eks-kone Eva LaRue bekreftet bortgangen på Instagram. 66-åringen var best kjent for sin rolle Edmund Gray i TV-såpen All my Children. Callahan var med i serien i 356 episoder fra 1992 til 2005, ifølge filmnettstedet IMDB.

Skuespilleren ble født i 1953 i New York som begynte sin karriere i 1982 i en episode av Seven Brides for Seven Brothers. Han fortsatte med å bli med i en serie regelmessig i Falcon Crest fra 1986-88, og derfra ble han med i rollebesetningen Santa Barbara og deretter All My Children, der han spilte som nevnt over i Edmund Gray såpeserie på dagtid i over 300 episoder.

Ekstra TV-kreditter inkluderer Days of Our Lives, Desperate Housewives, Watch Over Me and The Bay. På skjermen hadde han roller i Marvin’s Room og Do it or Die, blant andre. Hans siste roller var i A Doggone Adventure and Loyalty.

Lørdag ettermiddag postet Daytime Emmy på Twitter også om Callahans bortgang, og skrev at de er triste over for å lære om skuespillerens bortgang. Callahan blir overlevd av sin datter med LaRue, ved navn Kaya.

John Kevin Callahan (23. desember 1953 – 28. mars 2020) var en amerikansk skuespiller, kjent for sitt arbeid som Edmund Gray på såpeoperaen om dagen All My Children. Han ble født i Brooklyn, New York og var gift med Linda Freeman fra 1982 til 1994, og har to stesønner fra forholdet. 66-åringen giftet seg med All My Children-medstjernen Eva LaRue, som fremstilte Edmunds kjærlighetsinteresse Maria Santos, 30. november 1996 på øya Lanai på Hawaii. De har en datter, Kaya McKenna, født i desember 2001. Paret skilte seg i 2005. Callahan døde 28. mars 2020, etter å ha fått hjerneslag dagen før!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Filmanmeldelse: Toy Story 4 av Lars Nicolai Skjølingstad

Dere trodde at det var slutt på universet da Andy ga bort lekene sine, Woody, Buzz Lightyear, Dino, herr og fru Potethue og de andre …

Les Mer

Pearl Jam – Gammel kjærlighet ruster aldri

En sen april dag i 1994 og jeg var 19 år og relativt en stor beundrer av Grunge stilen allerede. Det syntes på hele meg. …

Les Mer

Ukens leder: My Little Pony – underholdning for alle

Ukens leder av Lars Nicolai og sønnen Nicolai på 12 år. Folk i alle aldre, unge og gamle samler seg rundt tv apparatene for å …

Les Mer