Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ukens leder: Konsertanmeldelse av Chris Holsten

Vi var virkelig på G denne fredagskvelden og fikk se et show uten like på Verket Scene i Moss av denne fantastiske gutten fra Lillestrøm i Romerike! Med energi og innlevelse serverte Chris Holsten superhits på løpende bånd! Mye fra hans siste EP men også noe fra da han var på Stjernekamp og fra Hver Gang Vi Møtes sesong 9.

Publikumet hans er ganske spredt aldersmessig og vi trur det har noe med hans opptreden på Hver Gang Vi Møtes å gjøre. Uansett! Gutten kan synge og han har med seg en liten blåserekke som tilfører musikken mer dybde. Enkelte musikere trenger å være flere sammen og vi må nok si at Chris Holsten gjør seg best med orkester. Vi har hørt ham naken og å det er ikke så verst egentlig.

Vi følte oss godt ivaretatt! Vi ble spritet på vei inn og ut. Gode toalettfasiliteter, meget bra serveringsordning og god avstand! Alle var trygge og glade. Vi fikk også servering ved bordene som hør og bør. Det krever nok litt mer av servicen, men smittevernet ble godt praktisert.

Holsten og hans musikere tok oss med på et elegant arrangert soul/pop/funk oppsetning i absolutt verdensklasse på lille Verket Scene i Moss. Vi følte oss som vi så en superstjerne ble født, ikke for å spare på superlativene altså.

På syntheziseren sin måka han ut energiske soloer og prestasjonen og samspillet med hans musikere satt som et skudd. Ingen hvileskjær her i gården og Chris var farlig nær overtenning ved flere anledninger, ikke rart med et litt for langt opphold i mellom konsertene sine.

Holsten og hans ensemble spilte spilte disse låtene:

All About You

Time Machine

Dont Speak

Cold Hearts

Bad Intenions.

Wish i Never Meet You

Farfar i livet

Hvis Verden Raser Sammen.

Sometimes – (Coverversjon av Donkeyboy)

Happy Tears

Mexico

Echo

Shout var en helt ny låt, så den vekket interesse. Ellers så tok konsertanmelderne til tårene når låtene Farfar i Livet av Odd Nordstoga og Chris hyllest til sin funksjonshemmede søster, Happy Tears ble fremført. Det er sterke låter og betyr mye for både artist og oss. Endelig fikk vi se en konsert og endelig kan vi trille terningkast igjen:

Terningkast 6

Konserten er anmeldt av jentegjengen Lars Nicolai, Mari og Synnøve for Halvard Henry med Venner. Vi kommer tilbake med en ny ukens leder om en uke. Vi gleder oss!

Kanskje du også liker

Gratulerer så mye med 68-årsdagen Rob Halford

Dagen i dag i musikkhistorien Rob Halford ble født i Sutton Coldfield, Birmingham, England 25.august, 1951. Han er mest kjent for arbeidet han har lagt ned …

Les Mer

Fear the Walking Dead – Sesong 6 har premiere 11 oktober

Etter ett år pause nærmer det seg en ny sesong med Fear the Walking Dead som vil være seriens sjette sesong på AMC. Hvor mange …

Les Mer

Uriah Heep og Ozzy Osbournes Trommeslager Lee Kerslake er død

Trommeslager Lee Kerslake, mest kjent for sitt samarbeid med Uriah Heep og Ozzy Osbourne er død.Lee Kerslake er død 73 år gammel. Trommeslageren, som spilte …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly