Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ukens leder – Melløs Stadions nye tribune tar form

Halvard Henry med Venner sårt trenger trim går vi en del turer. Turen denne gang gikk fra Studio B Redaktørs Kontor til Feste. På vei dit gikk vi innom Melløs der vi kunne se hektisk byggeaktivitet. Ikke bare tar boligsameiet Tribunen form med sine 110 leiligheter, men også selve Melløs får en etterlengtet oppgradering. En deilig lukt av nytt impregnert treverk var i luften, passer bra nå som en ny vind blåser over Melløs.

Oppgraderingen består av en ny tretribune og nye kiosk og inngang. Det er strengt tatt på tide da dette var i ferd med å rive seg selv. Jeg og sjefen min Halvard er sjeleglad for at det endelig skjer noe og en slik oppgradering er kjærkommen. Så får skeptikerne si sitt i forhold til at den nye tribunen ikke har seter eller har anledning til å sette på noen. Akkurat det med setene var det ikke lett å  avkrefte eller bekrefte – Vi håper at klubben er litt forutinntatt akkurat der?

Det som derimot var gledelig å se var en fantastisk Melløs matte, et nydelig vær og aktivitet på løpebanen på Melløs. Det har ikke vært ofte den løpebanen har vært i bruk som vi i redaksjonen har sett i alle fall. Jeg tror at Moss FK får en fin start på selve sesongen når fasilitetene vil holde en bedre standard enn før. Det gjør at rammen på kampen vil bli bedre, Melløs kan ifølge regler slippe inn 600 på kampene når serien starter opp og det er et anstendig antall tilskuere i PostNord-ligaen. For ordens skyld åpnes det for seriekamper 17 juni hvis forholdene tilsier det!

Redaktøren og jeg minnes at den gamle ståtribunen ble ønsket revet for over 15 år siden. Mentaliteten til Moss kommune var i 2006 at ståtribunen holder litt til med å smelle på noen planker her og der pluss noen fæle gule publikumsbarrierer. Godt å se at MKE (Moss Kommunale Eiendom) endelig har tatt til vettet å innsett at intet varer for alltid!

Alt i alt er nybygget på Melløs bra for interessen til byens beste lag. Sprint Jeløy kan si hva de vil. Den gressbakken på Bellevue er pinlig i forhold til hva Melløs kan tilby.

Melløs er fortsatt storstuen for fotball i Moss!!

Foto eies av Halvard Henry med Venner. Ukens leder er skrevet av Lars Nicolai Skjølingstad. Vi er tilbake om en uke!

Kanskje du også liker

Konsertanmeldelse: Maria Mena

Maria Mena på Losen. Konsertanmeldelse av Lars Skjølingstad for kulturavdelingen i Halvard Henry med Venner! Maria Mena (f. 19.2 86) er en kjent sangerinne og …

Les Mer

Manic Street Preachers er aktuelle med deres 14 album The Ultra Vivid Lament som kommer ut i september

Deres ABBA, David Bowie og REM inspirerte 14. album kommer i september som lanseres med en perle som takler vår “evige kulturstatskrig”. Manic Street Preachers …

Les Mer

Everton FC har signert Andros Townsend og Asmir Begovic

Everton har signert den tidligere engelske vingen Andros Townsend og den erfarne keeperen Asmir Begovic. Townsend på 30 år ble med på en gratis overgang …

Les Mer