Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valerien Ismael ny manager for West Bromwich Albion

West Bromwich Albion har utnevnt Barnsley-sjef Valerien Ismael til sin nye manager på en fireårs kontrakt.

Den 45 år gamle franskmannen erstatter Sam Allardyce, som forlot The Hawthorns etter Albions nedrykk fra Premier League.

Den tidligere Crystal Palace-spilleren overtok Barnsley i oktober i fjor da klubben var på 21.plass i Sky Bet Championship.

De vant 25 av hans 44 kamper med ansvar for å havne på 5.plass før de tapte mot Swansea City i sluttspillet.

«Jeg føler meg veldig stolt over å ha akseptert denne utfordringen. Jeg føler et stort ansvar, men jeg er klar for denne jobben og er glad for å være her,» sa Ismael til klubbens nettsted.

«Dette var det neste trinnet jeg ønsket å ta i karrieren min. Selv om det kommer til å bli mye hardt arbeid denne sesongen, er jeg spent på den store oppgaven foran oss.

«Det er et stort engasjement fra klubben å ønske meg å implementere en filosofi jeg vil ha de neste fire årene. Vi har en klar plan og visjon om hvor vi vil hen.»

Albion har avtalt en ikke-avslørt kompensasjonspakke med Tykes for den tidligere Wolfsburg- og LASK-sjefen.

«Valerien har etablert et rykte som en utmerket trener, og jeg har blitt imponert over hans profesjonalitet, entusiasme og sult for å lykkes,» sa Baggies administrerende direktør Xu Ke.

«Hans prestasjoner forrige sesong med Barnsley, og hans trenerkarriere til dags dato, peker alt mot en mann som har en lang, vellykket karriere foran seg. Det er mitt håp at han er hos oss i minst de neste fire årene.

«Jeg er sikker på at vi ved å samarbeide vil være i stand til å nå vårt mål om å gå tilbake til Premier League, men suksess oppnås ved å bygge på sterke grunnlag, og planene våre må nå se lenger inn i fremtiden.»

Kanskje du også liker

Ukens leder – Vi elsker deg Per Inge Torkelsen

Det er med stor sorg at redaksjonen i Halvard Henry med venner nylig mottok nyheten om at den selverklærte riksklovnen Per Inge Torkelsen er død …

Les Mer

Nick Kamen: Model og artist er død

Modell, sanger Nick Kamen er død i en alder av 59 år. En venn av familien hans bekrefter nyheten overfor BBC. Ivor Neville «Nick» Kamen …

Les Mer

Ralf Rangnick: Manchester United skal utnevne tyskeren på seks måneders kontrakt

Manchester United er nær ved å utnevne Ralf Rangnick som midlertidig manager på en seks måneders kontrakt. Den 63 år gamle tyskeren er klar til …

Les Mer