Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Vi skal komme oss gjennom dette – Dette fikser vi, men historien vil bli forandret etter coronaviruset har blitt beseiret!!

Vi er nå inne i en krevende tid som tar på oss alle. Vil vi komme sterkere ut av denne vanskelige tiden når vi beseirer coronaviruset? Jeg har dessverre ingen konkret svar på dette, men en ting er jeg sikker på og det skal du få her.

Det har nå gått 11 dager vi fikk coronaviruset over oss og siden har 10 mennesker dødd i Norge. Vi er langt ifra Italias mørketall på over 6.000 liv som har vært hjerteskjærende å se på TV. Bildene av døde mennesker tar på våres psyke der de etterlatte ikke får ta skikkelig farvel, det gjør inntrykk.

Likevel sier vi hva skjer når dette kommer til Afrika? Ja si det, den tanken og det store bildet er dystert som jeg helst ikke vil tenke på. Vil Afrika takle coronaviruset brutalitet? Pr dato er vi alle sammen rammet og samfunnet er i en unntaktilstand som er historisk – Vi er i krig med en usynlig fiende som ikke viser seg. Den tar liv og det vi er vitne til er brutalt.

Hvor skal dette stoppe?

Si det. Jeg har ikke noen svar på dette, men jeg har mye å si om dagen fordi jeg er engasjert og det kan være mye for noen som er forståelig bare roller forbi postene mine på facebook. Det går fint men en ting er sikkert denne usynlige fienden skal ikke ties i hjel. Verden er i en krig mot en fiende som ikke synes og det er en frykt i oss alle som garantert tenker det samme som undertegnede:

Når er siste dagen min på jorda?

Den kommer før eller siden, men akkurat nå vil jeg helst leve på grunn av mye. Jeg vil helst ha en begravelse der det kommer 200 mennesker for å ta farvel med meg, men en ting er sikkert: Du vet ikke når det er din siste dag. Vi skal vinne over fienden og før eller siden vil samfunnet åpnes igjen, til da har jeg bare en bønn til mange nordmenn som lever i sin lille boks:

Ta å lytt til myndighetene og spesielt til Helsedirektoratet som fraråder store samlinger av mennesker. Lytt og følg reglene om smittevernloven som er veldig enkel, hold en til to meter avstand. Sett besøk på vent som vil si foreldre, besteforeldrene dine, tante, onkel og bestevenn. Jeg skjønner veldig godt at dette er vanskelig – men vil du ha dine nære rundt deg i mange år til så bør du ta dette på alvor!

Til slutt:

Lev utenfor din egen boks og ikke vær egoist, samfunnet kommer tilbake men akkurat nå er det en krevende tid for oss alle. Vi fikser dette og la oss være sammen om dette for krigen mot coronaviruset er langt ifra over. Mine tanker går til dere som har mistet deres kjære i denne krevende tiden vi er oppe i. Det kommer en ny dag i morgen!

Vi skal komme oss gjennom dette – Dette fikser vi, men historien vil bli forandret etter coronaviruset har blitt beseiret!!

Kanskje du også liker

Perry Mason – Ny miniserie som har premiere på HBO Nordic 22.juni

Perry Mason er en amerikansk drama-TV-miniserie basert på karakteren med samme navn skapt av Erle Stanley Gardner. Det er planlagt premiere 21. juni 2020 på …

Les Mer

Markus Henriksen klar for Bristol City

Nå i kveld skriver Sky Bet Championship-klubben Hull City at de har blitt enig med Bristol City om å låne ut landslagsspilleren, Markus Henriksen (27) …

Les Mer

Filmanmeldelse: Toy Story 4 av Lars Nicolai Skjølingstad

Dere trodde at det var slutt på universet da Andy ga bort lekene sine, Woody, Buzz Lightyear, Dino, herr og fru Potethue og de andre …

Les Mer