Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Watford FC sparket Xisco etter en dårlig trend med kamper

Watford har sparket sin manager Xisco Munoz etter 10 måneder i jobben.

41-åringen hjalp med å vinne opprykk til Premier League forrige sesong etter at han begynte i desember 2020.

Watford som ligger på 14 plass med syv poeng på syv kamper, og Xiscos siste kamp var lørdagens 1 – 0 tap mot Leeds United.

– Styret føler at de siste prestasjonene sterkt indikerer en negativ trend i en tid da lagets samhørighet skal synlig forbedres, sier klubben.

«Hornets vil alltid være takknemlige overfor Xisco for rollen han spilte for å sikre forrige sesongs opprykk og ønsker ham lykke til med fotballkarrieren i fremtiden.

«Ingen ytterligere klubbkommentar vil være tilgjengelig før den forestående kunngjøringen av en ny manager.»

Xisco kom til klubben fra den georgiske storklubben Dinamo Tbilisi.

Han er den første Premier League -manageren som ble sparket denne sesongen, og det 13. sjefskiftet, Pozzo -familien overtok som Watford -eiere i 2012.

Italienske Claudio Ranieri, som ledet Leicester City til Premier League -tittelen i 2016, er bookmakernes favoritt til å ta over. Den tidligere Chelsea- og Fulham -sjefen forlot Sampdoria i sommer.

Watford hadde startet sin første sesong tilbake i Premier League godt med en 3-2-seier over Aston Villa i åpningen.

Klubben slo også Crystal Palace ut av Carabao Cup i andre runde.

Resultatene begynte imidlertid å skli med bare to seire i de syv kampene som ble spilt denne sesongen, og de tok en tredje runde fra Carabao Cup med et 3 – 1 tap mot Stoke i september.

Watford spiller neste kamp etter den internasjonale pausen mot Liverpool 16. oktober i Premier League.

Watford FC er og blir min andre klubb i engelsk fotball. Det er en klubb som har avlet opp en del storheter i historien. John Barnes, David James, Ashley Young for å nevne noen. Siden 2011 har klubben spist managere og tallene er stygge. The Hornets har ansatt og sparket 16 managere og Halvard Henry stiller spørsmålet hvor lenge kommende manager vil sitte på Vicarage Road før Pozzo-familien sier ifra at nok er nok!

Kanskje du også liker

Michael Lang: Produsent og arrangør av Woodstock-festivalen er død

Michael Lang, en arrangør av den ikoniske musikkfestivalen Woodstock Music and Art Fair fra 1969, er død. Han ble 77 år! Langs død ble bekreftet …

Les Mer

Woodstock 99: Peace, Love And Rage – Trailer avslører hvordan en klassisk musikkfestival falt ned i kaos

HBO Documentary Films har gitt ut den første traileren for den kommende Woodstock 99: Peace, Love and Rage, den første filmen i den planlagte Music …

Les Mer

Basmah bint Saud: Saudi-arabisk prinsesse løslatt fra fengsel etter nesten tre år

En saudisk prinsesse og datteren hennes har blitt løslatt fra et høysikkerhetsfengsel etter å ha blitt holdt i nesten tre år uten siktelse, sier kampanjer. …

Les Mer