Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Whitney Cummings om tidligere medstjerne Chris D’Elia som er anklaget av flere kvinner for rovdrift av kvinner må stoppes

Skuespillerinnen Whitney Cummings har brutt sin taushet om anklagene om seksuell forseelse mot Chris D’Elia, og sier at hun er “ødelagt og rasende” av det hun har lært.

I forrige uke anklaget flere kvinner på sosiale medier skuespilleren D’Elia for å prøve å omgås dem seksuelt, noen var så unge som 16 år da de påståtte møtene skjedde. En Twitter-tråd av beskyldningene gikk viralt onsdag kveld, med noen kvinner som anklaget D’Elia for å ha sendt dem upassende meldinger og forsøkt å anmode nakenbilder fra dem.

Cummings og D’Elia spilte sammen hovedrollen i NBC-serien “Whitney”, som Cummings skapte og baserte på livet hennes.

Det har tatt meg et par dager å sette meg inn i informasjonen jeg har lært om Chris. Jeg er ødelagt og sur over det jeg har lest og lært. Dette er et mønster av rovdrift. Dette maktmisbruket er muliggjort av stillhet. Nå som jeg er klar over, vil jeg ikke være stille, »skrev hun på Twitter lørdag. Jenter skal kunne være supporter av en komiker de beundrer uten å være et seksuelt mål. Det er voksnes ansvar å være voksen.

Torsdag benektet D’Elia beskyldningene i en uttalelse til TMZ.

Jeg vet at jeg har sagt og gjort ting som kan ha krenket folk i løpet av min karriere, men jeg har aldri bevisst forfulgt noen mindreårige kvinner på noe tidspunkt. Alle forholdene mine har vært både lovlige og med samtykke, og jeg har aldri møtt eller utvekslet noen upassende bilder med menneskene som har tweetet om meg. Når det er sagt, er jeg virkelig lei meg. Jeg var et dum menneske som absolutt lot meg bli fanget av livsstilen min. Det er min feil. Jeg eier det. Jeg har reflektert over dette i noen tid nå, og jeg lover at jeg vil fortsette å gjøre det bedre, sier skuespilleren i uttalelse.

TV serien Whitney gikk i to sesonger på NBC før den ble kansellert i 2013. D’Elia spilte Alex Miller, kjæresten til Cummings karakter, som var en fiksjonalisert versjon av seg selv. Deres tre år lange forhold var en stor del av serien, og D’Elia dukket opp i nesten hver eneste episode.

View image on Twitter

Kanskje du også liker

Jason Tindall ny manager for AFC Bournemouth

Det har vært spennende i en uke hvilken AFC Bournemouth skulle velge etter nedrykket fra Premier League i juli. I ettermiddag ble det klart at …

Les Mer

Giovani Lo Celso overgang til Tottenham er bekreftet – Christian Eriksen til Inter Milan

Vi er glade for å kunngjøre at vi har benyttet oss av muligheten til å konvertere lånet til Giovani Lo Celso fra Real Betis til …

Les Mer

Artisten Eddie Money er død

kom den triste nyheten om at Eddie Money døde av kreft i en alder av 70 år. Money var ikke bare rockeartist, men gjorde også …

Les Mer